ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο Ισραήλ ο Συλλούρης για συνάντηση με Ισραήλ και Ελλάδα

Θα συζητηθούν θέματα κοινοβουλευτικής συνεργασίας για υδάτινους πόρους

ΚΥΠΕ

Στο Ισραήλ μεταβαίνει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, για να συμμετάσχει στην 1η Συνάντηση Προέδρων των Κοινοβουλίων του Ισραήλ, της Κύπρου και της Ελλάδας, στις 26 Ιανουαρίου, που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ισραηλινού Κοινοβουλίου (Κνεσσέτ), Yuli-Yoel Edelstein.

Ανακοίνωση της Βουλής που εκδόθηκε την Κυριακή, αναφέρει ότι κατά τη Συνάντηση, θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, θέματα κοινοβουλευτικής συνεργασίας στους τομείς των υδάτινων πόρων, των σχέσεων των τριών χωρών με τις αντίστοιχες κοινότητες της διασποράς, της καταπολέμησης του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας, του εμπορίου και της παιδείας. Η Τριμερής Συνάντηση θα ολοκληρωθεί με την υιοθέτηση Κοινής Δήλωσης.

Των εργασιών της Τριμερούς Συνάντησης θα προηγηθεί ιδιαίτερη συνάντηση του κ. Συλλούρη με τον κ. Edelstein. Μετά την Τριμερή Συνάντηση, ο κ. Edelstein θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμή των δυο ομολόγων του.

Ο κ. Συλλούρης θα γίνει, εξάλλου, δεκτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο Γ’, σε επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Ο Πρόεδρος της Βουλής επιστρέφει στην Κύπρο το πρωί της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X