ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ξεκίνησε η συζήτηση για εκλογές στα κατεχόμενα

Τα κόμματα της «συγκυβέρνησης» στέλνουν μήνυμα ετοιμότητας για μια νέα εκλογική αναμέτρηση

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα κατεχόμενα έχει ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη που επιφυλάσσει αντίκτυπο για το μέλλον του Κυπριακού. «Συγκυβέρνηση» και η κόμμα της αντιπολίτευσης προσεγγίζουν θετικά την ιδέα των πρόωρων «βουλευτικών εκλογών» εντός των επόμενων μηνών.

Τα κόμματα της «συγκυβέρνησης» στέλνουν μήνυμα ετοιμότητας για μια νέα εκλογική αναμέτρηση. Μάλιστα, οι τελευταίες τοποθετήσεις του «Πρωθυπουργού», Χιουσεγίν Όζγκιουργκιουν για το Κυπριακό εκλαμβάνονται ως «προετοιμασία» της τ/κ Δεξιάς για την νέα αναμέτρηση.

Προς στιγμήν, παρά το γεγονός ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο των πρόωρων «κλογών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τηρεί «αποστάσεις ασφαλείας» από το ενδεχόμενο της νέας «εκλογικής» αναμέτρησης. Ως γνωστόν, τα κόμματα της τ/κ Αριστεράς δίνουν μάχη με διάφορα προβλήματα σε πολλά μέτωπα και η παρούσα συγκυρία δεν δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα στις εκλογές.

Τέλος, πρόωρες βουλευτικές εκλογές ζητά και ο ηγέτης του Κόμματος Λαού, Κουντρέτ Όζερσαϊ. «Εφόσον κυβέρνηση και αντιπολίτευση συμφωνούν για την αναγκαιότητα των εκλογών, για ποιο λόγο τις καθυστερούμε», αναρωτιέται ο κ. Όζερσαϊ.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση