ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βίκτωρας για Ρίκκο:Επί Αναστασιάδη δεν έγινε καμία απόπειρα συγκάλυψης

Κάποιοι διαχωρίζουν τις αποφάσεις δικαστηρίων αναλόγως των κομματικών τους σκοπιμοτήτων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη δεν έγινε καμία συγκάλυψη ή απόπειρα συγκάλυψης σκανδάλου λέει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.Απαντώντας στις επικρίσεις του ΑΚΕΛ για τον διορισμό Ρίκκου Ερωτοκρίτου σημειώνει πως κάποιοι διαχωρίζουν τις αποφάσεις δικαστηρίων αναλόγως των κομματικών τους σκοπιμοτήτων.

«Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, το οποίο ο κάθε αντικειμενικός Κύπριος πολίτης έχει διαπιστώσει, ότι επί της διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη ουδεμία συγκάλυψη ή απόπειρα συγκάλυψης οποιουδήποτε σκανδάλου έγινε» σημείωσε για να προσθέσει πως «αντιθέτως, ουδέποτε στην Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας προσήχθησαν ενώπιον των δικαστηρίων τόσες πολλές υποθέσεις διαφθοράς και σκανδάλων όσο κατά τη θητεία του Προέδρου Αναστασιάδη. Και μάλιστα εις βάρος ανθρώπων που κατείχαν είτε στο παρελθόν είτε κατά τη διάρκεια της θητείας τους αξιώματα, ανεξαρτήτως του πολιτικού χώρου από τον οποίον προέρχονταν».

Όπως υπογράμμισε, «είναι υποκριτικό και αντιφατικό την ίδια ώρα που ασκείται κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για ένα διορισμό, να εξυμνείται ο ρόλος και η συμπεριφορά άλλων κρατικών αξιωματούχων τους οποίους επίσης διόρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

«Δυστυχώς κάποιοι διαχωρίζουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων για θέματα διαφθοράς και σκανδάλων σε καλές ή κακές ανάλογα με το κομματικό τους συμφέρον» σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος υπογραμμίζοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επαναλαμβάνει για ακόμη μια φορά «ότι μηδενική θα είναι η ανοχή του απέναντι σε κάθε μορφή διαφθοράς στον δημόσιο βίο και συγκάλυψης σκανδάλων, όπως έχει αποδείξει στην πράξη μέχρι σήμερα».

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση