ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Όζγκιουργκιουν: Δεν προκαλεί έκπληξη η αποχώρηση του Αναστασιάδη

Η ε/κ πλευρά δεν αποδέχεται την πολιτική ισότητα και τον συνεταιρισμό δήλωσε

Η αποχώρηση του ε/κ ηγέτη από τις συνομιλίες ήταν αναμενόμενη και δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, τονίζει σε γραπτή ανακοίνωση του, ο «Πρωθυπουργός», Χιουσεγίν Όζγκιουργκιουν.

Σύμφωνα με τον ίδιον, ο κ. Αναστασιάδης στην τελευταία συνάντηση των ηγετών βγήκε έξω από τα πλαίσια του σεβασμού. Με την τελευταία στάση της στην νέα υπόθεση, η πλειοψηφία της ε/κ πλευράς απέδειξε ότι δεν αποδέχεται την πολιτική ισότητα και τον συνεταιρισμό της τ/κ κοινότητας.

Τονίζοντας αυτό το σημείο, ο κ. Όζγκιουργκιουν αναφέρει ότι ο κ. Αναστασιάδης δεν σέβεται την τ/κ πλευρά και την διεθνή κοινότητα και υιοθετεί την πρόταση μιας «φασιστικής» και «ρατσιστικής» ομάδας. «Πόσο ακόμη θα παραμείνουμε σε θέση θεατή όσο θυσιάζονται εξαιτίας της ε/κ αδιαλλαξίας οι προσπάθειες που καταβάλλει η τ/κ πλευρά με την πεποίθηση ότι μια δίκαιη και βιώσιμη λύση που θα βασίζεται στον συνεταιρισμό των δυο ίσων λαών; Ακόμη, πότε θα γίνει κατανοητό ότι στο νησί για την μη λύση ευθύνεται η νοοτροπία της ε/κ-ελληνικής πλευράς που δεν εννοεί να αλλάξει», αναρωτιέται ο κ. Όζγκιουργκιουν.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση