ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Κομισιόν καλεί τους ηγέτες να ξεπεράσουν τη διακοπή των συνομιλιών

Φυσιολογικές οι μεταπτώσεις δήλωσε ο Αλεξάντερ Βιντερστάιν

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση 15:20

Η Κομισιόν κάλεσε σήμερα τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να ξεπεράσουν τη διακοπή των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού και αναφέρει ότι, αν όλοι προσπαθήσουν σκληρά, η λύση είναι εφικτή.

Συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής Επικεφαλής Εκπρόσωπος της Κομισιόν, Αλεξάντερ Βιντερστάιν, απαντώντας στο Κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων για τις τελευταίες εξελίξεις, δήλωσε: "Προφανώς και πρόκειται για δύσκολες διαπραγματεύσεις και θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν μεταπτώσεις, είναι εξίσου φυσιολογικό να υπάρχει συναισθηματική φόρτιση.

Από τη δική μας πλευρά, θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους ηγέτες να ξεπεράσουν το συγκεκριμένο περιστατικό, ώστε το συντομότερο δυνατό να επιτευχθεί λύση. Νομίζω ότι αν όλοι προσπαθήσουν σκληρά, η επίλυση είναι εφικτή".

Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό, λέει η De Morgen

Στο μεταξύ, σε αδιέξοδο έχουν εκ νέου περιέλθει οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, εκτιμά η De Morgen σε ανυπόγραφο ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Σε τέλμα οι συνομιλίες για το Κυπριακό».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αιτία για το «πάγωμα» των συνομιλιών είναι η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο πλευρών με αφορμή την απόφαση της Βουλής για εορτασμό στα σχολεία του ενωτικού δημοψηφίσματος του 1950.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

90.000 διαδηλωτές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

«Τι γράψατε; 90000 αναματα; 90 να είναι οι μέρες σας , μονο! »
Leonindas  |  23:13

Με ποιους θα κυβερνήσουν;

«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Μια καλή, ανθηρή οικονομία, προϋποθέτει μια καλή και σταθερή Κυβέρνηση. Όμως, ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ.  |  16:52

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση