ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οικολόγοι: O ΠτΔ στο λιμάνι καλύπτει την ανικανότητα Δημητριάδη

Δηλώσεις Οικολόγων για την παρουσία του κ. Αναστασιάδη στο λιμάνι Λεμεσού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η σημερινή επίσκεψη και παρέμβαση του Προέδρου Αναστασιάδη επιβεβαιώνει την ανικανότητα του υπουργού Μεταφορών, δήλωσε το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών για την παρουσία του κ. Νίκου Αναστασιάδη στο λιμάνι Λεμεσού. «Θυμίζουμε ότι από τις πρώτες μέρες είχαμε ζητήσει την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τύπου του κόμματος: 

Ο κ. Δημητριάδης όχι μόνο δεν σχεδίασε σωστά τη μετάβαση στο νέο καθεστώς για το λιμάνι Λεμεσού, αλλά απέτυχε παταγωδώς να βελτιώσει την κατάσταση και να λύσει τα προβλήματα τα οποία ο ίδιος δημιούργησε.

Όπως στο χώρο της υγείας και σε εκείνον της παιδείας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναγκάζεται να παρέμβει - ανεπιτυχώς- για να καλύψει τους υπουργούς του.

Μαζί με την κυβέρνηση όλα τα κόμματα - ακόμα και κάποια της συμπολίτευσης- οφείλουν να απολογηθούν για τη σύγχυση και τα προβλήματα που δημιούργησαν οι λαθεμένες αποφάσεις της κυβέρνησης και της Βουλής.

Υπενθυμίζουμε ότι για τη στάση μας στην κρίσιμη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής που ενέκρινε την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών στο λιμάνι Λεμεσού ήταν ο βουλευτής μας που προειδοποίησε για τις λανθασμένες και βεβιασμένες αποφάσεις που θα έφερναν χάος με αποτέλεσμα να γίνει στόχος από τον υπουργό κ. Δημητριάδη.

Τώρα όλοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και δίνουν συμβουλές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X