ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ε/κ και τ/κ κόμματα: Οι ηγέτες να επιστρέψουν στις συνομιλίες

Να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για επίλυση ζητούν με ανακοίνωση τους

ΚΥΠΕ

Ελληνοκυπριακά και τουρκοκυπριακά πολιτικά κόμματα, με κοινή ανακοίνωσή τους, ενθαρρύνουν τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να καταβάλουν προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού το συντομότερο δυνατόν.

Η ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα από την Πρεσβεία της Σλοβακίας, υπό την αιγίδα της οποίας και πραγματοποιούνται οι συναντήσεις των πολιτικών κομμάτων των δύο κοινοτήτων.

Εκπρόσωποι των κομμάτων είχαν ειδική συνάντηση στο Λήδρα Παλάς, σήμερα, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασαν τις απόψεις τους για την τρέχουσα κατάσταση των διαπραγματεύσεων και την επιθυμία τους να συνεχίσουν τις συναντήσεις τους στο Λήδρα Παλάς, αναφέρεται.

«Ενθαρρύνουν όλοι και τους δύο ηγέτες να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να προσπαθήσουν να εξεύρουν λύση του κυπριακού προβλήματος το συντομότερο δυνατόν», σημειώνεται.

Η επόμενη τακτική συνάντηση των αρχηγών και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Μαρτίου, στο Λήδρα Παλάς, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση