ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:48
 

Λιλλήκας: Η υποψηφιότητά μου κερδίζει τον Αναστασιάδη

Νικηφόρα θεωρεί τη δική του υποψηφιότητα ο Γιώργος Λιλλήκας

Newsroom K

Το ότι θα διεκδικήσει να είναι υποψήφιος για την προεδρία του 2018 ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας επισημαίνοντας πως η δική του υποψηφιότητα είναι νικηφόρα και μπορεί να κερδίσει την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη.

Μιλώντας για την προεδρολογία ο κ. Λιλλήκας ξεκαθάρισε τα εξής: Με βάση τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί στο πολιτικό σκηνικό και με βάση τα διάφορα σενάρια που βρίσκονται ή θα μπορούσαν να βρεθούν στο τραπέζι. Η Γραμματεία και η Πολιτική Σύγκλητος ολοκλήρωσαν τις συζητήσεις. Η Πολιτική Σύγκλητος έλαβε μια απόφαση η οποία θα είναι και η εισήγηση της προς την Ανώτατη Σύγκλητο που συνεδριάζει την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου. Την τελική απόφαση θα την πάρει η Ανώτατη Σύγκλητος μετά από ελεύθερο διάλογο και με βάση το έγγραφο της Πολιτικής Συγκλήτου, χωρίς βεβαίως να απαγορεύεται σε οποιοδήποτε στέλεχος να καταθέσει την όποια άλλα πρόταση που ο ίδιος επιθυμεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

Η εισήγηση της Πολιτικής Συγκλήτου προς την Ανώτατη λέει ότι προκρίνει την υποψηφιότητα του Προέδρου του Κινήματος και παρουσιάζει το αιτιολογικό. Οπόταν μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στην Ανώτατη και τη ψηφοφορία που θα ακολουθήσει, η όποια απόφαση ληφθεί θα δοθεί στη δημοσιότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να απαντήσει αν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά του για διεκδίκηση, απάντησε το εξής: «Ασφαλώς. Δεν νομίζω ότι ένα Κίνημα ή οποιοδήποτε κόμμα θα επέβαλε στον Πρόεδρο του μια τέτοια απόφαση που αφορά στον ίδιο. Επίσης αν δεν πίστευα ότι μια δική μας υποψηφιότητα θα ήταν νικηφόρα και ότι έχει τις προοπτικές και τις προϋποθέσεις λόγω της πολυσυλλεκτικότητας της να κερδίσει τον Νίκο Αναστασιάδη, δεν θα κατατίθεντο τέτοια υποψηφιότητα».

 

 

 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση