ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εντατικοποιείται η εκστρατεία του ΑΚΡ στα Κατεχόμενα

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας ετοιμάζεται να επισκεφτεί το βόρειο κομμάτι του νησιού

Εντατικοποιείται η εκστρατεία του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος για το δημοψήφισμα του Απριλίου καθώς ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας ετοιμάζεται να επισκεφτεί το βόρειο κομμάτι του νησιού.

Σε λίγες ώρες αναμένεται η άφιξη του Πρωθυπουργού Μπιν Αλί Γιλντιρίμ στο «Αεροδρόμιο» της Τύμβου. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους επισκέψεις, αναμένεται να συναντηθεί με την τ/κ ηγεσία, τους εκπρόσωπους της «κυβέρνησης» και των τ/κ πολιτικών κομμάτων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέρουν οι επαφές και κινήσεις του κ. Γιλντιρίμ στα Κατεχόμενα εν όψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος στην Τουρκία. Αύριο, 18.30 ώρα Κύπρου, στο κλειστό αθλητικό κέντρο «Ατατούρκ», ο ίδιος θα απευθυνθεί σε Τούρκους ψηφοφόρους και θα ζητήσει την υποστήριξη τους για το «ναι» στο δημοψήφισμα.

Σήμερα, λίγο πριν την επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού, στους δρόμους και στα μέσα ενημέρωσης της τ/κ κοινότητας ξεχωρίζουν συνθήματα και πανό με το χαρακτηριστικό σλόγκαν «Έρχεται ο Πρωθυπουργός, η Κύπρος λέει ναι».

Εν τω μεταξύ, πριν από τον κ. Γιλντιρίμ, την προπαγανδιστική εκστρατεία του ΑΚΡ στο βόρειο κομμάτι του νησιού έχει ξεκινήσει, ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Τουγρούλ Τουρκές. Από το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Τουρκές πραγματοποιεί μια σειρά σημαντικών επαφών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση