ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βάλλει κατά Σιζόπουλου ο Διομήδους με αφορμή το ΓεΣΥ

Τις προσωπικές του απόψεις και όχι της ΕΔΕΚ εκφράζει ο Σιζόπουλος λέει ο Διομήδους

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Τις προσωπικές του απόψεις και θέσεις που αλλοιώνουν τις πάγιες θέσεις της ΕΔΕΚ, εκφράζει ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος καταγγέλλει ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Διομήδης Διομήδους υπογραμμίζοντας πως αυτό αποτελεί άρνηση για θεσμικό ενδοκομματικό διάλογο και στην πράξη περιφρόνηση των συλλογικών οργάνων.

Σε ανακοίνωση τύπου που εξέδωσε ο κ. Διομήδους κατήγγειλε ως αντιδεοντολογική τη συμπεριφορά του Μαρίνου Σιζόπουλου υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος αρνείται να συγκαλέσει πολιτικό γραφείο ή την κεντρική επιτροπή για το συγκεκριμένο θέμα που βρίσκεται άλλωστε προς συζήτηση στη βουλή.

«Πολύ φοβάμαι ότι οι θέσεις που διατύπωσε ο κ. Σιζόπουλος και στη σημερινή διάσκεψη Τύπου, όπως για παράδειγμα η μεταφορά μέρους της πρωτοβάθμιας περίθαλψης στον ιδιωτικό τομέα ή οι όροι για την αυτονόμηση των νοσοκομείων ή η άμεση πρόσβαση σε ειδικό γιατρό με παράκαμψη του Προσωπικού Ιατρού είναι απόψεις που ανατρέπουν πάγιες και διαχρονικές θέσεις της ΕΔΕΚ και ναρκοθετούν τη σωστή και πλήρη εφαρμογή του ΓεΣΥ».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Σιζόπουλος παρέθεσε συνέντευξη τύπου το πρωί της Πέμπτης με αντικείμενο συζήτησης το ΓεΣΥ, παρουσιάζοντας τις προτάσεις του κόμματος και αναφέροντας πως δεν θα πρέπει να εγκριθεί η αυτονόμηση με την εφαρμογή του ΓεΣΥ μαζί εκφράζοντας τη θέση μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να γίνει πρώτα η αυτονόμηση και μετά το ΓεΣΥ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X