ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συγχαρητήριο tweet του ΠτΔ για τον Τουσκ

Χαιρετίζει την επανεκλογή Τουσκ ο ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον Ντόναλντ Τουσκ για την επανεκλογή του ως πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Με αναάρτηση του στο Twitter ο πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να συμμετέχει στη Σύνοδο Κορυφής, διαμήνυσε ότι από πλευράς Κύπρου θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη για μια δυνατότερη Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Την ίδια ώρα ο Δημοκρατικός Συναγερμός μέσω του ευρωβουλευτή Λευτέρη Χριστοφόρου χαιρετίζει την επανεκλογή Τουσκ.
Σε ανακοίνωση του ο κ. Χριστοφόρου αναφέρει ότι «αυτή την στιγμή και στους 3 ισχυρούς θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βρίσκονται προσωπικότητες που προέρχονται από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο κύριος Antonio Tajani, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο κύριος Juncker και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο κύριος Tusk».

Αυτό το γεγονός ισχυροποιεί και την θέση του Δημοκρατικού Συναγερμού, αναφέρει ο κ. Χριστοφόρου ο οποίος σημειώνει ότι «είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με ισχυρούς δεσμούς στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και ο Δημοκρατικός Συναγερμός με μια διαχρονική σταθερή θέση μέσα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα απέκτησαν εκτίμηση, σεβασμό αλλά πολύ περισσότερο και την σημαντική στήριξη σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας».

Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα για μια σθεναρή και σταθερή στήριξη τόσο για το εθνικό μας θέμα όσο αλλά και για τα άλλα θέματα που αφορούν τα συμφέροντα της Κύπρου.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση