ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μετά το Πάσχα η συζήτηση για τις Προεδρικές στο ΑΚΕΛ

Το ΑΚΕΛ αναμένει τις εξελίξεις στο Κυπριακό δήλωσε ο κ. Κυπριανού

ΚΥΠΕ

Το ΑΚΕΛ αναμένει τις εξελίξεις στο Κυπριακό πριν αρχίσει η συζήτηση για τις προεδρικές εκλογές, δήλωσε την Παρασκευή ο ΓΓ του κόμματος, Άντρος Κυπριανού, λέγοντας πως τοποθετεί χρονικά την έναρξή της συζήτησης μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Σε δηλώσεις του στα γραφεία του κόμματος, ο κ. Κυπριανού ανέφερε πως «Θα χρειαστεί μια διαδικασία αρκετών εβδομάδων για να ολοκληρωθεί» είπε ο κ. Κυπριανού, σε δηλώσεις του στα γραφεία του κόμματος, ενώ πρόσθεσε ότι το κόμμα θα καταφύγει και στην κομματική του βάση για να ακούσει απόψεις, προτού παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Σε ερώτηση για τις αναφορές του, σε συνέντευξη στο MEGAONE, ο κ. Κυπριανού είπε ότι «εάν κάποιοι θεωρούν ότι το ΑΚΕΛ αποκλείεται από τον όποιο διάλογο και θα καταφέρουν με τον τρόπο που συμπεριφέρονται να περάσουν στο δεύτερο γύρο - που εγώ λέω ότι θα είναι αδύνατο να περάσουν στον δεύτερο γύρο - και να ελπίζουν ότι θα σύρουν το ΑΚΕΛ για να τους υποστηρίξει, πλανώνται».

Ερωτηθείς αν αναφέρεται σε κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, ο κ. Κυπριανού είπε «αναφέρομαι σε όποιον σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο». «Πλανώνται οικτρά αν θεωρούν ως δεδομένο το ΑΚΕΛ σε έναν ενδεχόμενο δεύτερο γύρο» είπε.

Πρόσθεσε ότι όποιος σέβεται το ΑΚΕΛ, θα τύχει αντίστοιχα σεβασμού και από το ΑΚΕΛ ενώ «εάν δεν σέβονται το ΑΚΕΛ, δεν πρόκειται να σεβαστεί ούτε το ΑΚΕΛ κανένα».

Σε σχετική παρατήρηση, ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι το ΑΚΕΛ δεν θα καταστεί ουραγός κανενός ενώ είπε ότι «για εμάς προέχει το Κυπριακό». Κάποιο βιάζονται, η προεκλογική εκστρατεία δεν είναι θέμα ποσότητας, είναι θέμα ποιότητας, είπε.

Σε ερώτηση τέλος αν η δική του υποψηφιότητα είναι στο τραπέζι, είπε ότι ο ίδιος εκπλήσσεται για τα όσα γράφονται, καθώς η σχετική συζήτηση δεν έχει ξεκινήσει. «Ακόμη δεν ξεκινήσαμε, ως εκ τούτου δεν υπάρχει τίποτε πάνω στο τραπέζι, ούτε το δικό μου όνομα ούτε το οποιοδήποτε άλλο όνομα» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X