ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΚΕ: Δεν είναι η ώρα των προεδρικών εκλογών

Σοβαρότητα προσήλωση και συνέχιση στο Κυπριακό, δήλωσε ο κ. Χριστοδουλίδης

ΚΥΠΕ

Την θέση ότι δεν είναι η ώρα των προεδρικών εκλογών διατύπωσε με δηλώσεις του από την Πάφο ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του ο κ.Χριστοδουλίδης μετά το πέρας του θρησκευτικού μνημοσύνου του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη που τελέστηκε σήμερα στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Θεοδώρου, προϊσταμένου του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου ανέφερε πως αυτή τη στιγμή η κυπριακή κοινωνία αυτό που απαιτεί από όλους μας, είναι σοβαρότητα προσήλωση και συνέχιση, σε μια τιτάνια προσπάθεια.

Μια προσπάθεια συνέχισε, η οποία φέρνει πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα είτε αφορά την ανάπτυξη της οικονομίας, είτε αφορά τις μεταρρυθμιστικές δράσεις, είτε αφορά την υλοποίηση των ενεργειακών σχεδιασμών της Κυπριακής Δημοκρατίας , είτε αφορά την αναβάθμιση σε περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε πως την ίδια σοβαρότητα απαιτεί όσον αφορά και το στόχο της επίλυσης του κυπριακού και της επανένωσης της πατρίδας.

Επεσήμανε ακόμη πως πρέπει να δούμε πώς επαναρχίζει η προσπάθεια έτσι ώστε να διερευνηθούν οι προοπτικές για ένα θετικό αποτέλεσμα, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να εργαστούμε για να επανενώσουμε την πατρίδα μας.

Ξέρετε είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος , σε μια 5ετία διακυβέρνησης πραγματοποιούνται τρεις τουλάχιστον εκλογικές διαδικασίες.

“Φανταστείτε αν ξεκινούσαμε ή αν κάναμε προεκλογική εκστρατεία ένα χρόνο προηγουμένως , δεν θα κάναμε τίποτε άλλο”, κατέληξε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση