ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Περδίκης: Μαζέψτε τα άλογα από την κούρσα των προεδρικών

Η πρόωρη προεδρολογία βλάπτει την υγεία της Δημοκρατίας αναφέρει ο κ. Περδίκης

ΚΥΠΕ

O Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης κάλεσε όλους «να μαζέψουν τα άλογά τους από την κούρσα των προεδρικών εκλογών 2018», σημειώνοντας ότι η έναρξη πρόωρης προεκλογικής εκστρατείας θα έχει σοβαρές συνέπειες στον τόπο.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο εργασιών της Βουλής, ο κ. Περδίκης ανέφερε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ως Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών δεν έχουμε συζητήσει ούτε οποιαδήποτε χρονοδιαγράμματα ούτε οποιεσδήποτε προϋποθέσεις σε σχέση με την εμπλοκή μας, σε αυτό που λέγεται «προεδρικές εκλογές 2018».

Θεωρούμε, σημείωσε, ότι είμαστε αρκετά μακριά από τις εκλογές, ότι η πρόωρη προεδρολογία βλάπτει την υγεία της Δημοκρατίας αλλά και τις δυνατότητες του συστήματος του να λειτουργήσει σωστά.

«Εντοπίζουμε πράγματι μια αυξημένη παροχολογία τις τελευταίες ημέρες με Υπουργούς, οι οποίοι γυρίζουν την ύπαιθρο και τάσσουν, και άλλους Υπουργούς που τάσσουν σε επαγγελματικές ομάδες ακόμη και τον Πρόεδρο να εμπλέκεται στην παροχολογία, μια παροχολογία που θα πλήξει καίρια τους θεσμούς και την οικονομία», πρόσθεσε.

Υπάρχει όντως πρόωρη έναρξη προεκλογικής εκστρατείας, συνέχισε, με σοβαρές συνέπειες και στη λειτουργία της Δημοκρατίας αλλά και στα δημόσια οικονομικά.

Καλούμε όλους, συμπλήρωσε ο κ. Περδίκης, «να μαζέψουν τα άλογά τους, βγήκαν πολύ γρήγορα στην κούρσα και εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτή τη νοοτροπία και συμπεριφορά».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση