ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε νέο κύκλο διαβουλεύσεων προχωρά ο ΥΠΕΣ για την μεμονωμένη κατοικία

Η απόφαση πάρθηκε σήμερα από το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους

ΚΥΠΕ

Στην έκδοση γνωστοποίησης για ανάκληση της γνωστοποίησης στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 4.11.2016 για την ανέγερση μεμονωμένης κατοικίας, θα προχωρήσει ο Υπουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος μετά από σχετική εξουσιοδότηση σήμερα από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Χάσικος θα προχωρήσει επίσης στην έναρξη νέου κύκλου διαβουλεύσεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την ανέγερση μεμονωμένης κατοικίας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι, παρόλο που η υιοθέτηση αυτής της πολιτικής, προέκυψε μετά από πολύχρονες διαβουλεύσεις με κρατικές υπηρεσίες, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά υπήρξαν αντιδράσεις από διαφόρους φορείς/οργανωμένα σύνολα/πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων των Κοινοβουλευτικών κομμάτων, κατά τη συζήτηση του θέματος στη Βουλή, με εξαίρεση το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών το οποίο συμφωνεί με την εν λόγω πολιτική.

Ως εκ τούτου, καταλήγει η ανακοίνωση, κρίθηκε απαραίτητο όπως ο Υπουργός Εσωτερικών αρχίσει νέο κύκλο διαβουλεύσεων με όλους τους επηρεαζόμενους φορείς για την ανέγερση μεμονωμένης κατοικίας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X