ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απαντά στον Οδυσσέα για το επίδομα οδηγού ο Περδίκης

Του είχε σταλεί επιστολή για το επίδομα οδηγού που έπαιρνε ενώ δεν είχε οδηγό

ΚΥΠΕ

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης, επιβεβαίωσε απόψε στο ΚΥΠΕ ότι έχει λάβει την επιστολή που του απέστειλε νωρίτερα σήμερα ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, που αφορά την έρευνα του κ. Μιχαηλίδη σε σχέση με το επίδομα οδηγού, το οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να εισέπραττε ο κ. Περδίκης, χωρίς ωστόσο, να έχει οδηγό.

Κληθείς από το ΚΥΠΕ να επιβεβαιώσει αν πήρε την επιστολή, ο κ. Περδίκης είπε: «Ναι την πήρα την επιστολή. Ο Γενικός Ελεγκτής κάνει τη δουλειά του και την κάνει καλά», προσθέτοντας ότι θα απαντήσει στην επιστολή.

Σε σχέση με κατ' αρχήν ευρήματα της έρευνας, δήλωσε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει οτιδήποτε για θα ήταν παραβίαση της διαδικασίας.

Τα πράγματα, ανέφερε, «είναι πλέον  ξεκάθαρα», προσθέτοντας ότι «ο μύθος και η κατηγορία ότι τάχα έβαζα στην τσέπη μου ένα επίδομα, το οποίο δεν δικαιούμουν έχει καταρρεύσει».

«Έχει πλέον ξεκαθαρίσει γιατί έγινε όλη αυτή η διαδικασία. Έχει σχέση με την ερεύνα που διεξάγεται εις βάρος του Υπουργού Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικου, η οποία ξεκίνησε κατά τύχη και παρεμπιπτόντως από μια δική μου επιστολή στον Γενικό Ελεγκτή», είπε.

Εξήγησε ότι η επιστολή αυτή αφορούσε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Χάσικου και το πιθανό ασυμβίβαστο, ενώ σημείωσε πως ο Γενικός Ελεγκτής πήρε την καταγγελία και την ερεύνησε.

«Δεν βρήκε τίποτε επιλήψιμο από άποψη οικονομικής πτυχής, αλλά ερευνώντας το ανακάλυψε κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει καταγγελία στην Επιτροπή Ασυμβιβάστου, η οποία εξετάζεται», σύμφωνα με τον κ. Περδίκη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση