ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θεοχάρους: Απαραίτητη η συνάντηση των πέντε του Ενδιάμεσου

Με έναν υποψήφιο θα κατέλθει ο Ενδιάμεσος, δηλώνει η πρόεδρος της Αλληλεγγύης

ΚΥΠΕ

Τη θέση ότι η συνάντηση των πέντε κομμάτων του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου (ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ) είναι αναγκαία το συντομότερο δυνατόν, διατυπώνει με δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η εβρισκόμενη αυτές τις μέρες στις Βρυξέλλες, Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους.

Η κ. Θεοχάρους αναφέρει ότι σε αυτήν τη συνάντηση η ατζέντα θα πρέπει να περιλαμβάνει δυο θέματα:

- Τον καθορισμό των κριτηρίων για την επιλογή προεδρικού υποψηφίου και

- Τη διαμόρφωση της Κοινής Διακήρυξης των "πέντε".

Κληθείσα να διευκρινίσει σημερινές δηλώσεις της στην πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ περί συνάντησης των πέντε κομμάτων το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου, η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης είπε ότι αυτό θα εξυπηρετούσε ώστε και η ίδια να είναι παρούσα, μιας και τις επόμενες μέρες θα μεταβεί από τις Βρυξέλλες στην Κροατία με την ιδιότητα του εισηγητή της ένταξης των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ.

"Αν αποφασιστεί η συνάντηση να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, 1-2 Απριλίου, τότε έχω ήδη δηλώσει ότι την Αλληλεγγύη θα εκπροσωπήσει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος μας, Πόλυς Παλλήκαρος", συμπλήρωσε.

Σε παρατήρηση ότι φαίνεται να υπάρχουν δυσκολίες στην εξεύρεση κοινού υποψηφίου του "ενδιάμεσου", η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης εμφανίστηκε βέβαιη ότι τα πέντε κόμματα θα κατέλθουν τις Προεδρικές Εκλογές με έναν υποψήφιο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X