ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χάσικος: Να αναμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Ασυμβιβάστου

«Η απόφαση της επιτροπής μπορεί να προσβληθεί στο δικαστήριο»

ΚΥΠΕ

Να αναμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Ασυμβιβάστου, είπε ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος σε σημερινές του δηλώσεις για την υπόθεση της καταγγελίας εις βάρος του για υπόθεση ασυμβίβαστου.

Κληθείς να σχολιάσει την αναμενόμενη απόφαση της Επιτροπής, ο κ. Χάσικος είπε πως “είναι καλύτερα να μην προτρέχουμε και να περιμένουμε να δούμε αν θα αποφασίσει σήμερα και τι απόφαση θα πάρει. Ουδείς εγγυάται ότι η Επιτροπή θα αποφασίσει σήμερα περί της ύπαρξης ή όχι σε σχέση με την καταγγελία για ασυμβίβαστο εκ μέρους του Υπουργού”.

Σε σχόλιο πως θα μπορούσε να είχε τελειώσει αυτή η υπόθεση αν μεταβίβαζε περιουσιακά στοιχεία στα παιδιά ή στη σύζυγο του, ο κ. Χάσικος είπε πως αυτό πρέπει να το ακούσει ο κόσμος. Ο ΥΠΕΣ δεν προέβη σε περαιτέρω σχόλιο καθώς - όπως δήλωσε ο ίδιος - δεν θα ήθελε καθ` οιονδήποτε τρόπο να επέμβει στη διαδικασία εξέτασης.

Τέλος, σε ερώτηση αν αυτές οι αποφάσεις είναι δεσμευτικές, ο κ. Χάσικος διευκρίνισε πως η Επιτροπή δεν είναι δικαστήριο αλλά ένα διοικητικό όργανο που θα εκδώσει μια διοικητική πράξη, η οποία μπορεί να προσβληθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση