ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νικόλας: Να συνεχιστούν οι συνομιλίες χωρίς να εξευτελιστεί ο λαός

Ελπίδα αισιοδοξίας έκφρασε ο πρόεδρος ΔΗΚΟ με αφορμή το αυριανό δείπνο των ηγετών

ΚΥΠΕ

Την ελπίδα όπως στο αυριανό δείπνο μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, βρεθεί ένας τρόπος για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις «χωρίς να εξευτελιστεί ο λαός μας» εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος συμμετείχε στους επίσημους εορτασμούς για τη επέτειο της 1ης Απριλίου.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη όπου πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική δοξολογία της ημέρας ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε ότι οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ πολέμησαν, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να μας χαρίσουν κράτος, μέλλον, ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

«Πάνω απ` όλα όμως θυσιάστηκαν για να μας χαρίσουν το δικαίωμα της εθνικής υπερηφάνειας και της αξιοπρέπειας» πρόσθεσε, υποδεικνύοντας ότι «γι` αυτό οφείλουμε να τους ευχαριστούμε και να τους ευγνωμονούμε όχι μόνο σήμερα αλλά κάθε μέρα».

Είναι γι` αυτόν ακριβώς το λόγο, συνέχισε, που με ιδιαίτερη θλίψη την ερχόμενη Παρασκευή στη Βουλή «τα δύο μεγαλύτερα κόμματα του τόπου θα μας χαρίσουν την εθνική ταπείνωση και τον εξευτελισμό ψηφίζοντας τον `νόμο Ακιντζί` καθ` υπόδειξη της Άγκυρας».

«Πού ήμασταν και πού καταντήσαμε θα έλεγαν σήμερα οι θυσιασθέντες στο βωμό της ελευθερίας αν μας έβλεπαν» δήλωσε.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα αφορούν το αυριανό δείπνο μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τ/κ ηγέτη ο Νικόλας Παπαδόπουλος αρκέστηκε στο να εκφράσει την ελπίδα ότι «θα βρεθεί ένας τρόπος να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις χωρίς να εξευτελιστεί ο λαός μας».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση