ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΚΟ: Απέτυχε το δείπνο λόγω της αδιάλλακτης στάσης Ακιντζί

Ο Τ/κ ηγέτης προσπαθεί να αναβαθμίσει το ψευδοκράτος χωρίς να διαμαρτύρεται η κυβέρνηση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Ο κατοχικός ηγέτης πέτυχε να κερδίσει χρόνο μέχρι να ψηφιστεί η πρόταση νόμου του ΔΗΣΥ και να ικανοποιηθεί ο εκβιασμός Ακιντζί, και μέχρι να πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα στην Τουρκία» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Άθως Αντωνιάδης.

«Η αποτυχία του χθεσινού δείπνου του Πρόεδρου της Δημοκρατίας και του κατοχικού ηγέτη, επειδή σύμφωνα και με δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κατατέθηκαν θέσεις που δεν επέτρεψαν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, παραπέμπει στη γνωστή παρελκυστική και αδιάλλακτη στάση του Ακιντζί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν παρέλειψε να επισημάνει πως «Τουρκία και ο κ. Ακκιντζί συνεχίζουν να δυναμιτίζουν την προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων και να σκληραίνουν την ήδη απαράδεκτη στάση τους, χωρίς να υφίστανται το παραμικρό πολιτικό κόστος» προσθέτοντας πως «δυστυχώς, ο κ. Αναστασιάδης και οι κύριοι Αβέρωφ Νεοφύτου και Άντρος Κυπριανού φαίνεται πως δεν μπορούν και δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν και να αναδείξουν την τουρκική αδιαλλαξία».

«Επιπρόσθετη συνέπεια της αποτυχημένης πολιτικής που ασκείται, είναι η απρόσκοπτη συνέχιση της προσπάθειας του Ακκιντζί για αναβάθμιση του ιδίου και του ψευδοκράτους, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την επικείμενη επίσκεψή του στις Βρυξέλες χωρίς οποιαδήποτε διαμαρτυρία από την πλευρά της Κυβέρνησης Αναστασιάδη» είπε ο κ. Αντωνιάδης κάνοντας λόγο για την ανάγκη χάραξης μίας νέας στρατηγικής που θα δημιουργεί οικονομικό και πολιτικό κόστος στην Τουρκία.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση