ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο Ισραήλ για το Φυσικό Αέριο ο Χριστοδουλίδης

Συναντήσεις με τον Υπουργό Ενέργειας και τον Υπουργό Άμυνας της χώρας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο Ισραήλ βρίσκεται σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης όπου θα έχει σειρά επαφών με αξιωματούχους της Ισραηλινής Κυβέρνησης.

Μετά την άφιξη του στο Ισραήλ ο Εκπρόσωπος θα παρακαθίσει αργότερα σήμερα σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με Ισραηλινούς δημοσιογράφους, ενώ το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ κ. Yuval Rotem.

Αύριο, 5 Απριλίου ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει, μεταξύ άλλων, πρόγευμα εργασίας με τον Υφυπουργό Διπλωματίας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Michael Oren.

Στις 6 Απριλίου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας κ. Avigdor Lieberman και θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας με τον Διευθυντή Πολιτικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ κ. Alon Ushpiz. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Υπουργείο Εξωτερικών για συνομιλίες.

Ακολούθως ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας του Ισραήλ Δρ Yuval Steinitz.

Το απόγευμα θα γίνει δεκτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’.
Αργότερα την ίδια μέρα θα συναντηθεί με τον Προσωπάρχη του Γραφείου του Ισραηλινού Πρωθυπουργού κ. Yoav Horrowitz και με τον Ανώτερο Σύμβουλο του Πρωθυπουργού Δρα Jonathan Schachter.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση