ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Α. Κυπριανού: Οι πολίτες δεν θέλουν να παρακολουθούν κοκορομαχίες

Έκκληση προς όλους κάνει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ να σεβαστούν του πολίτες

Newsroom K

Έκκληση προς όλους όπως σεβαστούν τους πολίτες ώστε να διασφαλιστεί ότι την προσεχή Κυριακή θα πάρουν τις αποφάσεις τους με νηφαλιότητα και ευθυκρισία, απηύθυνε μια εβδομάδα πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Σε δήλωση του το Σάββατο, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ ανέφερε πως οι επιτελείς τους και οι υποψήφιοι για την προεδρία, πρέπει να καταλάβουν ότι οι πολίτες δεν επιθυμούν επιστροφή στο παρελθόν με αναβίωση προσωπικών αντιπαραθέσεων και διχαστικών κηρυγμάτων.

«Θέλουν να βλέπουν μπροστά, δεν θέλουν να παρακολουθούν κοκορομαχίες ή άγονες συγκρούσεις. Θέλουν να ακούσουν θέσεις και προτάσεις και με κριτήριο το μέλλον του τόπου και την πρόοδο της κοινωνίας», συνέχισε.

Σύμφωνα με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, οι πολίτες καλούνται να κρίνουν τους υποψηφίους ανάλογα με την αξιοπιστία, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια τους. Διατύπωσε επίσης τη θέση ότι κυρίως πρέπει να κρίνουν ποιος από τους υποψηφίους μπορεί να καταλάβει τα προβλήματα, να κατανοήσει τις ανάγκες, να συμμεριστεί τις προσδοκίες τους για την Κύπρο του αύριο.

Περαιτέρω εξέφρασε την εκτίμηση ότι η φαινομενική αδιαφορία που καταγράφεται σε αυτές τις εκλογές από τους πολίτες δεν αφορά τον πολιτικό διάλογο, αλλά την απαίτηση για ένα άλλο πολιτικό κλίμα και την απαίτηση των πολιτών για ένα υποψήφιο με αξιοπιστία, ειλικρίνεια και με σοβαρές προτάσεις.

Ανέφερε ακόμα ότι ο Σταύρος Μαλάς απέδειξε όλο αυτό το διάστημα ότι πολιτεύεται με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια και τι είναι ο μόνος υποψήφιος που εμπνέει την ελπίδα στους πολίτες. Ελπίδα που βασίζεται στην αλήθεια και όχι στα πολιτικάντικα «θα» και τις κάλπικες δεσμεύσεις.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Κυπριανού είπε πως προέβη στη δήλωση παρακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η προεκλογική εκστρατεία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «είναι υποχρέωση μας να διατηρήσουμε ένα κλίμα που θα επιτρέψει στους πολίτες να παρακολουθήσουν τις θέσεις, τα επιχειρήματα και τις προτάσεις των υποψηφίων και όχι να επιστρέφουμε συνεχώς στο παρελθόν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

«Ας πάμε στο λαό» δήλωσε για τη βουλευτική έδρα της Λεμεσού o Αβέρωφ

«Οριζόντια ψήφος τώρα. Τέρμα στην κομματοκρατία »
Ευάγγελος Αναστασιάδης  |  17:17

Ανοικτή επιστολή Χριστόφια προς Πρόεδρο Αναστασιάδη

«Τώρα θα αρχίσουν τα αλαλάζοντα τύμπανα και οι γκρανκάσες της ακροδεξιάς και του ούτω καλούμενου ενδιάμεσου ...»
Ai Em  |  10:42

Ανοικτή επιστολή Χριστόφια προς Πρόεδρο Αναστασιάδη

«Όλα τα ψυχολογικά αυτού του ανθρώπου εμπεριέχονται στην τελευταία του πρόταση "Υ.Γ.: Επιφυλάσσω στον ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:26

«Ας πάμε στο λαό» δήλωσε για τη βουλευτική έδρα της Λεμεσού o Αβέρωφ

«Οριζόντια ψήφος τώρα. Τέρμα στην κομματοκρατία »
Αλέξης  |  13:02

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση