ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:27
 

Ακιντζί: Δεν έχουμε την πολυτέλεια διαχωρισμού και αντιπαραθέσεων

Οι Τ/κ προσπαθούν να ζήσουν σε ισότητα, ελευθερία, ασφάλεια και να προστατεύουν τα δικαιώματά τους, δήλωσε

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Δεν έχουμε την πολυτέλεια διαχωρισμού, αντιπαραθέσεων μεταξύ μας σε αυτή τη διαδικασία, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί λέγοντας ότι οι Τ/κ προσπαθούν να ζήσουν σε ισότητα, ελευθερία, ασφάλεια και να προστατεύουν τα δικαιώματά τους.

Μιλώντας στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την επέτεια λειτουργίας της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας, ο Μουσταφά Ακιντζί θέλησε να στείλει μηνύματα τόσο στην ε/κ όσο και στην τ/κ κοινότητα.

Οι δηλώσεις του κ. Ακιντζί έρχονται λίγο μετά τις διαρροές σχετικά με την πρόσφατη σύσκεψη στο «Προεδρικό», στην οποία συμμετείχαν τ/κ πολιτικοί αρχηγοί και ο ίδιος τ/κ ηγέτης.

Ο κ. Ακιντζί άσκησε κριτική στην ε/κ πλευρά αναφέροντας πως «η ε/κ ηγεσία έτρεξε για πολλά χρόνια πίσω από πολλά λάθη. Δεν κατανοήσαν το που έπρεπε να σταθούν. Επιδίωξαν να ενώσουν ολόκληρο το νησί με την Ελλάδα αντί να (εστιάσουν) σε συνεταιρικό, ίσο βίο σε αυτό το νησί. Έτρεξαν πίσω από τα όνειρα της Ένωσης. Το νησί έχει διχοτομηθεί επειδή η ε/κ ηγεσία δεν τήρησε ορθή στάση. Εμείς ως τ/κ στοχεύσαμε ανέκαθεν στην διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας. Σε αυτά τα εδάφη αναζητήσαμε ως ίσοι, ελεύθεροι άνθρωποι την λύση μέσα σε δίκαια και εύλογα πλαίσια. Σήμερα βρισκόμαστε και πάλι στο ίδιο σημείο. Δεν ζητούμε πάλι κάτι περισσότερο από τα δικαιώματα μας. Και πάλι στοχεύουμε σε ένα βίο σε αυτό το νησί, με ισότητα, ελευθερία και ασφάλεια».

Στην συνέχεια, ο κ. Ακιντζί εστίασε στις τελευταίες εξελίξεις και διαρροές στην τ/κ κοινότητα δηλώνοντας πως «Καθώς αναζητούμε το εύλογο σε αυτά τα εδάφη, και τρέχουμε πίσω από αυτό τον στόχο, πρέπει να αποδώσουμε μεγάλη προσοχή σε ένα σημείο. Σε αυτή την περίοδο δεν έχουμε την πολυτέλεια διαχωρισμού και αντιπαραθέσεων. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν μια σειρά υποθέσεων και τοποθετήσεων».

ΣΧΟΛΙΑ

Ο χαμελεον ακκιντζη που κατευθύνεται απόλυτα από τον ερτογάν και έχει τα εύσημα από τους κύπριους αφελεις!!

Ντομπρος Κελαηδης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Νίκου Στέλγια

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη τα σπουδαία για την Παιδεία

«Οι γονεις και ολος ο υπολοιπος κοσμος περιμενει απο τον υπουργο, την κυβερνηση ή τον οποιονδηποτε μεσολαβητη ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  04:48

Γεμίζει παράνομους μετανάστες η Κύπρος

«ΑΜΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΤΕΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ...»
ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ  |  13:31

Ζητούν μετάθεση συνάντησης οι Εκπαιδευτικοί

«Ολοι οι γονεις και ο υπολοιπος κοσμος ζητα απο την κυβερνηση να προχωρησει σε επιβολη μετρων για μειωση ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  18:29

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση