ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Ο Αναστασιάδης ενημερώνει τους πολίτες την Τρίτη για το Κυπριακό

Στις 12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στις 12 Νοεμβρίου προγραμματίστηκε τελικά να πραγματοποιηθεί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Προέδρου θα πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου.

`Οπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, "προγραμματίζεται συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου. Η προηγούμενη πληροφορία που είχε κυκλοφορήσει ότι επρόκειτο να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα Εθνικό Συμβούλιο τελικά δεν ισχύει διότι ορισμένοι των πολιτικών αρχηγών θα απουσιάζουν και δεν μπορούσαν εκείνη την ημέρα".

Ο κ. Προδρόμου ανέφερε πως "επειδή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλει την παρουσία και τη συμμετοχή όλων προγραμμάτισε τη συνεδρίαση του Εθνικού για τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου. Στη συνεδρίαση αυτή ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τη συνάντηση που είχε με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί και για τη συνάντηση που είχε με την απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ", πρόσθεσε

Προβληματισμός για αποκέντρωση στην ομοσπονδία

Είπε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δώσει συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τρίτη, 6 Νοεμβρίου, με σκοπό να ενημερώσει το ευρύτερο κοινό σχετικά με τον προβληματισμό και την ιδέα για μια αποκέντρωση στην ομοσπονδία για να αυξηθεί η λειτουργικότητα του συστήματος

"Οπως είχε προαναγγείλει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει διάσκεψη Τύπου για να δώσει την ακριβή εικόνα για το ποιός είναι αυτός ο προβληματισμός", σημείωσε ο κ. Προδρόμου, αναφέροντας πως αυτή η διάσκεψη Τύπου δεν σχετίζεται με τα θέματα για τα οποία θα ενημερώσει στη συνέχεια το Εθνικό Συμβούλιο.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Προδρόμου είπε πως ενδέχεται στις 12 Νοεμβρίου να συναντηθούν ο Πρόεδρος Αναστασίαδης και ο Τ/κ ηγέτης στην περίπτωση που θα υπάρχει κατάληξη και θα μπορεί να γίνει κάποια εξαγγελία σχετικά με την κινητή τηλεφωνία. Πρόσθεσε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι σίγουρο επί αυτού.

Ερωτηθείς για σύσκεψη υπό τον διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη για το θέμα της κινητής τηλεφωνίας ο κ. Προδρόμου είπε πως δεν έχει κάτι για να ενημερώσει για αυτό το θέμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Συνάντηση Αβέρωφ-Ακιντζί στην κατεχόμενη Κερύνεια

«Τα γνωστά τετριμμένα επικοινωνιακά κόλπα του ασόβαρου Προέδρου του ΔΗΣΥ που στερούνται μονίμως ουσίας ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  21:53

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Είμαστε εύκολοι δανειστές, παρέχουμε μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση δανείων. Προσφέρουμε ...»
Ντέρεκ Ντάγκλας  |  19:09

Αναστασιάδης: Δεν υπήρξε διασπάθιση δημόσιου χρήματος κατά τη θητεία μου

«Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι Πουλήστε ακόμα ένα διαβατήριο η ξεπουλήστε ...»
Yiannos  |  14:00

Αναστασιάδης: Εκτός συνταγματικού πλαισίου ο Γ. Ελεγκτής

«Στην χώρα της Μπανανίας όπου εμείς ζούμε, με την διαφθορά, τις δολοπλοκίες και τα μαγειρέματα στην πλάτη ...»
Yiannos  |  13:06

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X