ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:10
 

Λένε όχι στο Προεδρικό Ζένιου-Μιχαήλ

Αποσύρουν το ενδιαφέρον τους ούτως ώστε να μην προκληθούν σκιές στο λειτούργημα των δημοσιογράφων συζύγων τους

Newsroom K

 

Την απόφασή τους να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τη θέση στο Προεδρικό δημοσιοποίησαν μέσω επιστολής τους προς τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Θεοδόση Τσιόλα η δημοσιογράφος Σώτια Ζένιου και η Κυριακή Μιχαήλ. Όπως επισημαίνει η κα Ζένιου δεν θέλει η δική της δράση να χρησιμοποιηθεί κακόβουλα από κάποιους ούτως ώστε να αφήσουν σκιές στο λειτούργημα του συζύγου της και πολιτικού συντάκτη του ΑΝΤ1 Κυριάκου Πομηλορίδη. Η κα Μιχαήλ έκανε λόγο για ανθρωποφαγία που στοχοποιεί τον σύζυγό της και πολιτικό συντάκτη του ΣΙΓΜΑ Χρίστο Χαραλάμπους. 


Η κα Ζένιου και η κα Μιχαήλ, ήταν οι δύο εκ των τριών προσώπων που θα αναλάμβαναν χρέη συμβούλου στο Προεδρικό, ωστόσο το γεγονός ότι οι σύζυγοί τους είναι πολιτικοί συντάκτες σε τηλεοπτικά κανάλια, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για τις σχέσεις των ΜΜΕ με την κυβέρνηση.


ΠΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
κ. ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΣΙΟΛΑ Ημ. 8/9/2018
ΚΟΙΝ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Αξιότιμε κύριε,

Με την παρούσα επιστολή, σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να μην αποδεχθώ την αγορά δημοσιογραφικών υπηρεσιών, που μου προτάθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας (για το γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού, έναντι του ποσού των 13,200 ευρώ ετησίως) γιατί δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση η δική μου επαγγελματική δράση, να χρησιμοποιηθεί κακόβουλα από κάποιους, για να δημιουργήσουν οποιαδήποτε σκιά στο λειτούργημα του συζύγου μου.

Ως εκ τούτου αναμένω από εσάς να αποσύρετε το όνομα μου από τη διαδικασία στη Βουλή, για την αποδέσμευση του σχετικού κονδυλίου.

Και αυτό παρά το γεγονός, ότι η 25χρονη πείρα μου στο δημοσιογραφικό λειτούργημα –ως διευθύντρια σύνταξης, αρχισυντάκτρια και αρθρογράφος- αλλά και η ακαδημαϊκή μου κατάρτιση, μου επιτρέπει να διεκδικήσω οποιαδήποτε θέση στον επαγγελματικό μου τομέα. Επισημαίνω ότι τα προσόντα και οι ικανότητες μου, υπερκαλύπτουν τις ανάγκες και απαιτήσεις της συγκεκριμένης μίσθωσης.

Σας ευχαριστώ
Σώτια Ν. Ζένιου»

ΠΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

κ. ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΣΙΟΛΑ

ΚΟΙΝ:

Εξοχότατο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

10 Σεπτεμβρίου 2018

Δια της παρούσης σας ενημερώνω ότι παρά το ότι με τιμά, ΔΕΝ αποδέχομαι την πρόταση σας για αγορά γραμματειακών μου υπηρεσιών από το Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας με καθήκοντα στην Υπηρεσία Αποδήμων και ετήσια ανασφάλιστη αντιμισθία €13.200.

Η αξιοπρέπεια μου ως άνθρωπος, αλλά πάνω από όλα ως σύζυγος δεν μου επιτρέπει να κλείσω τα μάτια στην άδικη και απάνθρωπη στοχοποίηση του συζύγου μου Χρίστου Χαραλάμπους, της επαγγελματικής του ακεραιότητας και ευσυνειδησίας.

Η προσπάθεια κάποιων, πριν καν ενημερωθούν και διαβάζοντας απλά και μόνο το όνομα, να διασυνδέσουν κακόβουλα και κακόπιστα το σύζυγο μου με την πρόταση εργοδότησης μου, πέραν του ότι πέφτει στο κενό, μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση και υπενθυμίζει δυστυχώς ότι στο βωμό κομματικών σκοπιμοτήτων, ανθεί η ανθρωποφαγία και η σπίλωση χαρακτήρων.

Ταυτόχρονα με την απόσυρση του ενδιαφέροντος μου, θέλω να υπογραμμίσω ότι η σπουδή κάποιων να επικρίνουν, χωρίς να γνωρίζουν καθήκοντα και προσόντα, με προσβάλλει ως γυναίκα, υποτιμά την προσωπικότητα μου και είναι απαράδεκτη.

Παρά του ότι θεωρώ πως, βάσει του ακαδημαϊκού μου υπόβαθρου και της προηγούμενης επαγγελματικής μου εμπειρίας, θα μπορούσα να επιτελέσω τα καθήκοντα που μου προτάθηκαν με ευσυνειδησία και επιτυχία, προσφέροντας στην προσπάθεια του Γραφείου για την ανάπτυξη των δεσμών με τους απόδημους, σας παρακαλώ όπως το όνομα μου αποσυρθεί από τη διαδικασία στη Βουλή και η παρούσα κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Όχημα αναποδογυρίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

«Καλό είναι να ελεγχούμε τις πηγές μας, πριν βάζουμε τις ειδήσεις. Δεν απεγκλωβίστηκε ο οδηγός, αλλά ...»
Κ  |  11:17

Αβέρωφ σε Άντρο: Δεν βρήκε μια καλή κουβέντα για τον τόπο του

«Όταν μιλούν οι απόφοιτοι της σχολής …Γκαίμπελς να έχετε και τα δυο αφτιά ανοικτά, …για να μπαίνουν οι ...»
Ai Em  |  10:23

Λακκοτρύπης: Προχωρά κανονικά η ανάπτυξη του Αφροδίτη

«Παίξε σωστό παιγνίδι υπουργέ .....»
ΑΚΑ  |  09:45

Διπλωματική εκστρατεία Λευκωσίας για αναχαίτιση ενεργειών της Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο

«Καλό θα ήταν οι ενέργειες να γίνονται πριν τα γεγονότα και όχι εκ των υστέρων...»
Ένας Πολίτης  |  15:20

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X