ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:22
 

Δήμος Λευκωσίας: Κινείται νομικά κατά Νικόλα

Προειδοποίηση στο επιτελείο Παπαδόπουλου να κατεβάσουν παράνομη αφίσα

Newsroom K

Μια γιγαντοαφίσα στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του Νικόλα Παπαδόπουλου, τοποθετήθηκε στο κτίριο «Γαβριηλίδη» στην Λευκωσία, γεγονός που οδήγησε σε περιπέτειες τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την εταιρεία που τοποθέτησε την πινακίδα, αλλά και τον ιδιοκτήτη του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας 24news, ο Δήμος Λευκωσίας έχει κινηθεί νομικά εναντίον του ιδίου του Νικόλα Παπαδόπουλου, του ιδιοκτήτη του κτιρίου, αλλά και της εταιρείας που τοποθέτησε την πινακίδα.

Η πινακίδα περιήλθε εις γνώση του Δήμου Λευκωσίας, περίπου τρεις ημέρες προηγουμένως. Ο Δήμος, βάσει νόμου, απέστειλε προσωπική επιστολή στον διαφημιζόμενο ότι η πινακίδα δεν είναι αδειοδοτημένη, χωρίς να υπάρξει συμμόρφωση εκ μέρους του. Ως εκ τούτου, ο Δήμος έλαβε νομικά μέτρα κατά του Νικόλα Παπαδόπουλου και του ιδιοκτήτη του κτιρίου, με την Νομική Διαδικασία να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για να λάβει άδεια, οποιοσδήποτε θέλει να διαφημιστεί, οφείλει να ακολουθήσει μερικές διαδικασίες, καθώς υπάρχουν προδιαγραφές που αφορούν τον τύπο της πινακίδας, τον χώρο που θα τοποθετηθεί, αλλά και το μέγεθός της. Οι εν λόγω διαδικασίες, δεν ακολουθήθηκαν από τον κ. Παπαδόπουλο, πρόσθεσε η πηγή.

Οι συγκεκριμένες διαδικασίες ακολουθούνται, σε κάθε περίπτωση, ανεξαιρέτως, όταν τοποθετείται πινακίδα μή αδειοδοτημένη από τον Δήμο Λευκωσίας, επεσήμανε, τέλος.

Δεν πάμε δικαστήρια

Στο επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου επισημαίνουν πως δεν τίθεται θέμα να οδηγηθούν στα δικαστήρια με τον Δήμο Λευκωσίας. Όπως εξηγούν, ο Δήμος Λευκωσίας έστειλε προειδοποιητική επιστολή στο επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου εξηγώντας τους πως οι πινακίδες είναι παράνομες και τους ζήτησε στο διάστημα κάποιων ημερών να αποσυρθούν ούτως ώστε να μην οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια. Όπως εξηγούν στελέχη του επιτελείου του κ. Παπαδόπουλου, δεν είχαν ενημερωθεί πως πρόκειται για παράνομες πινακίδες ούτε οτι ο διαφημιστής βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια με τον Δήμο Λευκωσίας και ξεκαθάρισαν πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες απόσυρσης της διαφήμισης από την εν λόγω πινακίδα.  

Πηγή: 24news

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Εξαγγελία και άλλων μέτρων για την ασφάλεια των μαθητών στα σχολεία από το ΥΠΠ

«Την τσαπατσουλιά στην τσαπατσουλιά οι άριστοι των αρίστων ονομάζουν …πρόσθετα μέτρα!!! »
Ai Em  |  11:53

Το απίστευτο θρίλερ με τον Τζαμάλ Κασόγκι

«Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο πιο βάρβαρο, απάνθρωπο καθεστώς από αυτό της Σαουδικής Αραβίας. Κάθε ...»
CGA  |  10:23

Ανεβαίνει η ένταση με αντεγκλήσεις, εν μέσω αναμονής, για κυπριακό

«Οσο και να θελει ο Ερντογαν και η τουρκικη ηγεσια να ξεφορτωθει το κυπριακο, μορει να το κανει μονο ...»
Γιωτας  |  03:57

Ξέμεινε από αξιωματικούς το τουρκικό πολεμικό ναυτικό

«Ενώ το δικό μας ναυτικό είναι πλήρες από αξιωματικούς που εισάγει 10 δοκίμους κάθε χρόνο και οι παραιτήσεις ...»
ΠολεμιστήςΤηςΚαρέκλας  |  16:49

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση