ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δημοσκόπηση TVONE:Ντέρμπι Νικόλα-Μαλά για τον β' γύρο

18,9 λαμβάνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος με τον Σταύρο Μαλά να τον ακολουθεί στο 18,5%-Διατηρεί το προβάδισμα ο Νίκος Αναστασιάδη

Newsroom K

Θρίλερ προκύπτει πως θα ακολουθήσει μεταξύ Νικόλα Παπαδόπουλου και Σταύρου Μαλά για το εισιτήριο του β’ γύρου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενήργησε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού TVONE η εταιρεία ερευνών της Pulse . Πιο συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο των Προεδρικών Εκλογών ο Νικόλας Παπαδόπουλος συγκεντρώνει ποσοστό 18,9% με τον Σταύρο Μαλά να τον ακολουθεί με ποσοστό 18,5%. Σαφές και ασφαλές είναι το προβάδισμα του Νίκου Αναστασιάδη από τους ανθυποψήφιούς του καθώς οποίος προηγείται με ποσοστό 30,8%. Μάχη προκύπτει και για την τέταρτη θέση καθώς Γιώργος Λιλλήκας και Χρίστος Χρίστου παρουσιάζουν απόλυτη ισοψηφία της τάξεως του 3,8%.

Διψήφιο το προβάδισμα Αναστασιάδη στον β’ γύρο
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Pulse ο Νίκος Αναστασιάδης παρουσιάζει ένα σημαντικό προβάδισμα ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι τελικά ο ανθυποψήφιός του. Στην περίπτωση που βρεθεί απέναντί του ο Σταύρος Μαλάς ο Νίκος Αναστασιάδης λαμβάνει ποσοστό 48% έναντι του 27% που συγκεντρώνει ο Σταύρος Μαλάς.
Στο σενάριο ενός β’ γύρου με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, η διαφορά μειώνεται στις 11 ποσοστιαίες μονάδες, με τον Νίκο Αναστασιάδη να προηγείται με 43% έναντι του 32% που συγκεντρώνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Περιθώριο συσπείρωσης

Ενδιαφέροντα είναι και τα στοιχεία σε ο,τι αφορά τις συσπειρώσεις. Το ΑΚΕΛ διαφαίνεται πως έχει ακόμη περιθώρια συσπείρωσης καθώς το 70% των ΑΚΕΛικών ψηφοφόρων συσπειρώνονται επί του παρόντος υπέρ της υποψηφιότητας Σταύρου Μαλά, το 9% επιλέγει τον Νικόλα Παπαδόπουλο και το 6% τον Νίκο Αναστασιάδη. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος από την άλλη, συγκεντρώνει το 61% του ΔΗΚΟ, με το 14% να επιλέγει Νίκο Αναστασιάδη και 4% Σταύρο Μαλά και Γιώργο Λιλλήκα. Ο ΔΗΣΥ από την άλλη συσπειρώνεται στο 77% υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασιάδη.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

90.000 διαδηλωτές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

«Τι γράψατε; 90000 αναματα; 90 να είναι οι μέρες σας , μονο! »
Leonindas  |  23:13

Με ποιους θα κυβερνήσουν;

«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Μια καλή, ανθηρή οικονομία, προϋποθέτει μια καλή και σταθερή Κυβέρνηση. Όμως, ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ.  |  16:52

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση