ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:41
 

Κλείδωσε ψηφοδέλτιο, είδε και τον Πρόεδρο ο ΔΗΣΥ

Ο Νίκος Νουρής αναλαμβάνει επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Σε γνωστό εστιατόριο της Λευκωσίας παρευρέθηκαν Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το βράδυ της Τρίτης.
Την έξοδο είχε οργανώσει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, για τον εορτασμό της ολοκλήρωσης του ψηφοδελτίου. Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσε στο Πολιτικό Γραφείο τον αριστίνδην υποψήφιο του κόμματος Λουκά Φουρλά, ενώ την προηγούμενη Παρασκευή, οι πέντε, Λευτέρης Χριστοφόρου, Νίκος Τορναρίτης, Ελένη Σταύρου, Παναγιώτης Σεντώνας και Τζιώρτζια Παναγιώτου.

Κατά τη διάρκεια του Πολιτικού Γραφείου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανακοίνωσε πως επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας για τις ευρωεκλογές θα αναλάβει ο Νίκος Νουρής, καθώς ο Λευτέρης Χριστοφόρου που είναι βάσει καταστατικού υπεύθυνος θα είναι υποψήφιος όπως και ο τρίτος τη τάξει, Νίκος Τορναρίτης. Η αντιπρόεδρος α’ Στέλλα Κυριακίδου, δεν θα αναλάβει λόγω και του πρόσφατου τραυματισμού της όπως ανέφεραν συναγερμικά στελέχη. Υπενθυμίζεται πάντως πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Κ» την προηγούμενη Κυριακή, η ίδια προθυμοποιήθηκε να αναλάβει ενεργό ρόλο στην εν λόγω εκστρατεία, μετά και την συζήτηση που είχε με τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αμέσως μετά το πολιτικό γραφείο, το πολιτικό γραφείο μαζί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, γιόρτασαν την διαμόρφωση του συναγερμικού ψηφοδελτίου. Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ διαβεβαίωσε πως ο ΔΗΣΥ, θα είναι και αυτή τη φορά πρώτο κόμμα, καθώς το ψηφοδέλτιο είναι ισχυρό καλύπτοντας όλες τις γεωγραφικές περιοχές. Στην εκδήλωση προσκλήθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος σύμφωνα με συναγερμικά στελέχη ήθελε να τα πει κατ ιδίαν με τα μέλη του σώματος.

ΣΧΟΛΙΑ

Εκείνος που θα βρει πόσα στότσια περιέχει ο κατάλογος των υποψηφίων του ΔΗΣΥ, κερδίσει μια φλαούνα!

ΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Σχόλια αναγνωστών

Σιζόπουλος: Η ηγεσία του ΕΛΑΜ να δείξει το ποινικό της μητρώο

«Κανένας δεν μπορεί σήμερα να πει ότι δεν γνωρίζει τι είναι η Χρυσή Αυγή ή ότι είναι κάτι διαφορετικό ...»
Russ  |  20:09

Σπαράγγια, τόσο μικρά κι όμως τόσο ισχυρά!

«Πλην όμως ψηλώνει το ουρικό οξύ»
YiannakisKosti  |  13:03

Αγώνας Σαλαμίνας-Magusa: Θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος

«Χαιρετισμούς στον Άντρο Κυπριανού και παρατρεχάμενους….! »
ΑΚΑ  |  10:01

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X