ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΕΛΑΜ σε ΕΔΕΚ: Είμαστε το αύριο και είστε το χθες

Το ΕΛΑΜ καταγγέλλει τον Σιζόπουλο για εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων

Newsroom K

«Μπόρα είναι και θα περάσει το ΕΛΑΜ» ανέφερε σε συνέντευξή του στην «Κ» ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος προκαλώντας την αντίδραση του ΕΛΑΜ που καταγγέλλει το κόμμα για εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων.

«Είμαστε το αύριο και είστε το χθες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΛΑΜ σημειώνοντας πως η ΕΔΕΚ ΕΛΑΜοποιείται για σκοπούς εκλογών.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, ερωτηθείς για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αναφέρει ότι «είναι μπόρα και θα περάσει».

Οφείλουμε να απαντήσουμε στο κόμμα που κατά κοινή παραδοχή «ΕΛΑΜοποιείται» για σκοπούς εκλογών, ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο
(Ε.ΛΑ.Μ.) δεν είναι παροδικό φαινόμενο, όπως μαρτυρούν άλλωστε και οι συνεχείς εκλογικές επιτυχίες με πρόσφατο παράδειγμα το 5,65% των προεδρικών εκλογών, αλλά μια νέα πολιτική δύναμη που ήρθε με στόχο να ανατρέψει το παλαιοκομματικό κατεστημένο.

Αντ' αυτού, άλλοι θα πρέπει να ανησυχούν για τις μπόρες που θα περάσουν, καθώς από τους εφτά Βουλευτές που είχαν κάποτε, σήμερα απέμειναν με τρεις και μπροστά στον κίνδυνο να μείνουν εκτός Ευρωβουλής.

Στα κόμματα του κατεστημένου, όπως την ΕΔΕΚ, που σε πλήρη σύμπλευση περνούν νόμους για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους μικροπολιτικά συμφέροντα στην πλάτη των φορολογούμενων πολιτών, με πρόσφατο παράδειγμα την πρόταση νόμου του Μαρίνου Σιζόπουλου για φορο-απαλλαγές στην ακίνητη περιουσία των κομμάτων, όπως συμβαίνει με τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, απαντάμε με ένα σύνθημα από τα παλιά:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ…

ΣΧΟΛΙΑ

Έ, πε αλλόνα!

knak

Έχει δίκιο το Ε.ΛΑ.Μ ότι τα ποσοστά του συνεχώς αυξάνονται. Αυτό είναι όμως το ανησυχητικό! Οι απόγονοι αυτών που οδήγησαν την Κύπρο στην καταστροφή του 1974 με τις εθνικιστικές και φασιστικές τους πεποιθήσεις έχουν σηκώσει ξανά το κεφάλι. Δυστυχώς δεν διδασκόμαστε από την ιστορία μας και τα δεινά που πέρασε ο τόπος μας από τις ακραίες εθνικιστικές ιδέες μερικών από εμάς έχουν σβήσει από την μνήμη μας. Αν συνεχίσουμε με αυτά τα μυαλά οι τούρκοι δεν θα αρκεστούν μόνο στη μισή Κύπρο μας αλλά σε λίγα χρόνια θα την θελούν όλη δική τους!

Mike

Ασχέτως αν κάποιος σας έχει ψηφίσει ή όχι, δείχνετε ότι είστε το μόνο αδιάφθορο πολιτικό κόμμα. Συνεχίστε έτσι και σίγουρα η κοινωνία (και όχι τα αρνιά) θα σας ανταμείψει.

Πανασιανός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση