ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:25
 

Έτοιμος ο Ερντογάν να υπενθυμίσει τα καθήκοντα των Τ/κ στην οικονομία

Ο «Υπουργός Εθνικής Παιδείας» δεν έγινε δεκτός στην Άγκυρα. Με λίστα αιτημάτων αναμένει την «κυβέρνηση» στο Προεδρικό ο Ερντογάν

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Έτοιμος εμφανίζεται Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν να υπενθυμίσει τα «καθήκοντα» των τ/κ στο πεδίο της οικονομίας και όπως μεταδίδουν τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο «Υπουργός Εθνικής Παιδείας», Τζεμάλ Όζγιγιτ επέστρεψε δίχως να έχει καταφέρει να συναντήσει στην Άγκυρα τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας της Τουρκίας. 

Ο κ. Όζγιγιτ είχε μεταβεί στην Άγκυρα για να συζητήσει με την τουρκική πλευρά την συνεργασία στο πεδίο της παιδείας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τ/κ εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τελικά πραγματοποίησε μονάχα μια εθιμοτυπικού χαρακτήρα συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νουρί Έρσοϊ. Ο ίδιος ο κ. Όζγιγιτ δήλωσε στο «Μπαϊράκ» ότι δεν συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογο του επειδή δεν είχε προγραμματιστεί μια τέτοιου είδους σύσκεψη ενώ πρόσθεσε πως θα συναντηθεί με τον Ζιγιά Σελτσούκ τις προσεχείς ημέρες.

Οι δηλώσεις του κ. Όζγιγιτ δεν πείθουν ενώ οι τ/κ αναλυτές υπενθυμίζουν ότι το προηγούμενο διάστημα ήρθε σε ρήξη με την Άγκυρα στο ζήτημα του θρησκευτικού λυκείου.

Στις 14.00 η κρίσιμη συνάντηση στο Προεδρικό

Λίγο μετά το συμβάν του κ. Όζγιγιτ, ο «Πρωθυπουργός» και ο Αντιπρόεδρος της «κυβέρνησης» θα γίνουν δεκτοί στο τουρκικό Προεδρικό από τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν. Η συνάντηση αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα στις 14.00 και στο επίκεντρο της θα βρεθούν ζητήματα όπως οι εξελίξεις στο Κυπριακό, στην ΑΟΖ και κυρίως στο μέτωπο της οικονομίας. 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν να εστιάζει στα «καθήκοντα» της τ/κ πλευράς στο πεδίο της οικονομίας, με ειδική έμφαση στις μεταρρυθμίσεις στον «δημόσιο» τομέα και στις ιδιωτικοποιήσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Νίκου Στέλγια

Σχόλια αναγνωστών

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

Ο τουρκικός στρατός εμποδίζει το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας

«Ας είναι καλά οι θερμοκέφαλοι! Με κλειστό οσόφραγμα και στείλαμε το μισό τουριαμό στα Καταχόμενα... ...»
Pink  |  08:11

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση