ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην επιτροπή επιστημονικών ερευνών του ΕΚ ο Νεοκλής Συλικιώτης

Πρόεδρος της Επιτροπής η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή

Newsroom K

Ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ και Αντιπρόεδρος της ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς διορίστηκε χθες μέλος στην Επιτροπή Επιστημονικών και Τεχνολογικών μελετών του Ευρωκοινοβουλίου (STOA).

Η επιτροπή STOA, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των επίσημων δραστηριοτήτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δημιουργήθηκε για την προώθηση της έρευνας και την υλοποίηση προγραμμάτων τεχνολογικής αξιολόγησης. Το STOA είναι γνωστό για τις εξαιρετικές επιστημονικές μελέτες, εκδηλώσεις, φόρα και συνεργασίες με πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και άλλους φορείς επιστημονικής εξειδίκευσης.

Στην χθεσινή συνεδρία της επιτροπής STOA τονίστηκε πως οι βασικές προτεραιότητες της επιτροπής είναι η προώθηση της έρευνας και της τεχνολογίας για την βιώσιμη χρήση των πόρων, για την διασφάλιση της υγείας των ανθρώπων, για την ενίσχυση της ασφάλειας στο διαδίκτυο καθώς και για την προώθηση οικολογικών μεταφορών και νέων ενεργειακών λύσεων στα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία.

Τα μέλη της επιτροπής STOA εξέλεξαν χθες νέο προεδρείο. Πρόεδρος της Επιτροπής Επιστημονικών και Τεχνολογικών μελετών STOA εξελέγη η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Follow Europe: Τελευταία Ενημέρωση

X