ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ερντογάν: Οι Ευρωπαίοι παραβιάζουν τα κριτήρια της ΕΕ

Μετά το δημοψήφισμα δείχνει ο Τούρκος Πρόεδρος για την διευθέτηση των ζητημάτων με την ΕΕ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Για παραβίαση των κριτηρίων της ΕΕ κατηγορεί τις ευρωπαϊκές χώρες ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν και δηλώνει ότι μετά τις 16 Απριλίου θα συζητήσουν και θα κάνουν αυτό που πρέπει.

Σε ομιλία του στην Άγκυρα, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι “αυτα που για χρόνια μας υπέβαλλαν ως κριτήρια της Ευρώπης τώρα τα παραβιάζουν όλα”.

“Να τελειώσει αυτή η 16η Απριλίου και μετά να καθίσουμε στο τραπέζι και θα συζητήσουμε. Αυτή η κατάσταση δεν πάει, η Τουρκία θα κάνει αυτό που πρέπει. Θα ζητήσουμε λογαριασμό από την Ολλανδία που έσυρε στο έδαφος αυτό το αδελφό μου τον Χουσεϊν”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Τι συμβαίνει στην Ευρώπη; Είναι πιο σκληροί και από την αντιπολίτευσή μας. Τους ενοχλεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Να κοιτάτε τη δουλειά σας. Τι σας νοιάζει τί αποτέλεσμα βγαίνει από την ψηφοφορία του λαού στην Τουρκία;”

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι το Ρότερνταμ η αστυνομία πάει και κατεβάζει τα πόστερ του Ταγίπ Ερντογάν που έβαλε ο άνθρωπος στο κατάστημά του. “Αλλά από την άλλη κάνουν διαμαρτυρίες με την προστασία της αστυνομίας κρατώντας πόστερ με τη φωτογραφία εκείνου του προσώπου που είναι επικεφαλής παρόλο που είναι απαγορευμένο το ΡΚΚ. Μόνο στην Ευρώπη; Και στην Γερμανία. Κάντε ό,τι είναι να κάνετε. Αυτό το έθνος θα σας δείξει αυτό που πρέπει στις 16 Απριλίου”, είπε.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Follow Europe: Τελευταία Ενημέρωση

X