ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:33
 

Κύπρια ανάμεσα στους νικητές διαγωνισμού φωτογραφίας του ΕΚ

Η φωτογραφία της συμβολίζει τις πέντε σημαντικότερες προτεραιότητες της ζωής

Newsroom K

Για να γιορτάσει τα 5 χρόνια λειτουργίας του το Κέντρο Επισκεπτών του ΕΚ διοργάνωσε διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram 5 με θέμα #ThisIsMy5! Οι διαγωνιζόμενοι μοιράστηκαν με το ΕΚ φωτογραφίες στο Instagram από τις πέντε πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους, προτεραιότητές τους, ευχές για το νέο έτος, τους πέντε πιο αγαπημένους τους φίλους, μέρη, κατοικίδια...

Ανάμεσα στους νικητές και η Κύπρια φωτογράφος Έλενα Γεωργίου με φωτογραφία της που συμβολίζει τις 5 σημαντικότερες προτεραιότητες της ζωής: υγεία, οικογένεια, παιδεία, φιλία, μελλοντικά όνειρα. Διακρίθηκαν επίσης φωτογράφοι από την Ιταλία, την Κροατία, τη Ρουμανία και την Αγγλία.

Οι πέντε νικητές προσκλήθηκαν στις Βρυξέλλες στις 10-11 Μαρτίου 2017 και είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση “Museum Night Fever” αλλά και να αναλάβουν τη διαχείριση του λογαριασμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Instagram για μία ημέρα.

Οι καλύτερες φωτογραφίες εκτίθενται από τις 11 Μαρτίου στο Κέντρο Επισκεπτών του ΕΚ, το οποίο έχουν επισκεφτεί στα πέντε χρόνια λειτουργίας του περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Follow Europe: Τελευταία Ενημέρωση