ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Κυβέρνηση βλέπει θετικά την πρόταση ΑΚΕΛ για την ψηφιακή τεχνολογία

«Βλέπουμε θετικά την πρόταση αυτή και προσβλέπουμε στον διάλογο που προτείνεται να διεξαχθεί μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων» αναφέρει ο κ. Προδρόμου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Κυβέρνηση βλέπει θετικά την πρόταση του ΑΚΕΛ για τη δημιουργία ενός δημοσίου φορέα που θα συντονίσει και θα προωθήσει πολιτικές και θεσμικό πλαίσιο για την ψηφιακή τεχνολογία, την καινοτομία και τις ηλεκτρονικές εφαρμογές, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου.
 
«Σημειώνουμε την πρόταση του ΑΚΕΛ για τη δημιουργία ενός δημοσίου φορέα που θα συντονίσει και θα προωθήσει πολιτικές και θεσμικό πλαίσιο για την ψηφιακή τεχνολογία, την καινοτομία και τις ηλεκτρονικές εφαρμογές» αναφέρει ο κ. Προδρόμου.
 
Σημειώνει πως η προσαρμογή της Κύπρου στην ψηφιακή εποχή δεν αφορά το μέλλον, αλλά το παρόν και πως είναι άμεση ανάγκη και είναι μέσα στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης να βελτιώσει τις επιδόσεις της χώρας σε αυτόν τον τομέα.
 
«Βλέπουμε θετικά την πρόταση αυτή και προσβλέπουμε στον διάλογο που προτείνεται να διεξαχθεί μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων» αναφέρει ο κ. Προδρόμου.
 
Υπενθυμίζει δε ότι η Κυβέρνηση ήδη κινείται σε αυτή την κατεύθυνση με τη διακρατική συμφωνία με την Εσθονία, τα κονδύλια 200 εκ. στον προϋπολογισμό του 2019 για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, το πρόγραμμα e-justice κ.ο.κ.
 
«Αναμένουμε προτάσεις που θα προκύψουν από τον κοινοβουλευτικό διάλογο στη βάση της πρότασης του ΑΚΕΛ, και η Κυβέρνηση, καλωσορίζοντας τη συνεργασία και άλλων πολιτικών δυνάμεων, είναι έτοιμη να αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες» καταλήγει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Καδής: Δεν έχουμε περιθώριο για διαμάχες στο χαλλούμι

«Ούτε περιθώριο για ανοχή της ανεπάρκειας έχουμε!!!»
Ai Em  |  11:39

Τέλος Ιανουαρίου τα νεότερα για την J&P Overseas

«Den ntreponte oi dio oikogenies (ioanou kai paraskevaide) na exoun ton kosmo tous tis TEN GROUP SERVICES ...»
APLIROTOS IPALLILOS KSA  |  22:15

Ολοκληρώθηκαν οι δημόσιες ακροάσεις της Ερευνητικής για το Συνεργατισμό

«Αγαπητοί Επίτροποι, ετοιμαστείτε για το Εύγε ή για το Γιουχάϊσμα!!! »
ΑΚΑ  |  12:26

Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2019

«ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών, Οικολόγοι, ΕΛΑΜ: οι ατυχήσαντες!»
ΑΚΑ  |  11:28

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση