ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κτυπά εκ νέου ο Βότσης για τη Διζωνική

Από την 8η Ιουλίου το ΔΗΚΟ εργάζεται για μια λύση ΔΔΟ με τέτοιο περιεχόμενο ώστε να τερματιστεί η κατοχή υπενθυμίζει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ

Newsroom K

Κτυπά εκ νέου ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Άγγελος Βότσης σε ό,τι αφορά τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, αλλά και την αποφυγή του ΔΗΚΟίκού προέδρου και υποψήφιου για την προεδρία να ξεκαθαρίσει κατά πόσο είναι υπέρ ή κατά της ως μορφή λύσης.

Ο ίδιος μέσω νέας ανάρτησής του στο facebook, αναφέρεται σε στελέχη του ΔΗΚΟ που βλέπουν αρνητικά τη ΔΔΟ, θυμίζοντάς τους το πώς συμπεριφέρθηκε ο Τάσσος Παπαδόπουλος επί 8ης Ιουλίου.

«Διαβάζοντας με προσοχή όλα τα σχόλια σε σχέση με την χθεσινή ανάρτηση μου (την επισυνάπτω στο τέλος) έχω εντοπίσει το εξής: Οι περισσότεροι απο τους φίλους που βλέπουν αρνητικά την Διζωνικη Δικοινοτική Ομοσπονδία , δικαιολογούν την άρνηση τους επειδή της δίνουν το περιεχόμενο όπως κατά την γνώμη τους προκύπτει είτε μέσα από τις συνομιλίες τις παραμέτρους που ο κάθε ένας πιστεύει ότι θα περιλαμβάνει μια πιθανή πρόταση για λύση του Κυπριακού. ( Το περιεχόμενο δηλαδή)

Διαφωνούν δηλαδή με το περιεχόμενο (όπως προβλέπουν ότι θα καταλήξει )και απορρίπτουν την ΔΔΟ.
Πως συμπεριφέρθηκε ο Τάσσος Παπαδόπουλος στην αντίστοιχη συγκυρία;;

Είχε μπροστά του ένα σχέδιο που έλεγε στο προοίμιο του ότι ηταν ΔΔΟ αλλά με τέτοιο περιεχόμενο που και ο Τάσσος Παπαδόπουλος και όλοι εμείς και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας το απέρριψε. Τι έκανε μετά ο αείμνηστος ηγέτης μας; Απέρριψε την ΔΔΟ; Την θεώρησε την χειρότερη μορφή νομιμοποίησης της διχοτόμησης;

Βεβαίως ΔΕΝ το έκανε.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ. Σύναψε με τον Ταλάτ τη συμφωνία της 8ης Ιουλίου στην οποία επαναβεβαιωνεται η μορφή της λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής ομοσπονδίας. Και από τότε όλοι στο Δημοκρατικό Κόμμα εργαζόμαστε για να πετύχουμε μια λύση ΔΔΟ με τέτοιο περιεχόμενο ώστε να τερματιστεί η κατοχή του τόπου μας.

ΑΡΑ Η ΟΥΣΊΑ είναι το περιεχόμενο. Τόσο ΑΠΛΑ.

Η υπαναχώρηση από την ΔΔΟ ιδιαίτερα τώρα που η Τουρκία μιλά για άλλη μορφή λύσης του Κυπριακού είναι ότι χειρότερο θα μπορούσαμε να κάνουμε. Θα δίναμε στη Τουρκία τη χρυσή ευκαιρία που ψάχνει για να ολοκληρώσει το έγκλημα της σε βάρος της Κύπρου.

Αυτό το γνώριζαν διαχρονικά και οι αείμνηστοι ηγέτες μας και όλοι οι Πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας. Γι' αυτό δεν έπεσαν στη παγίδα. Και δεν θα πρέπει ούτε τώρα να πέσουμε στη παγίδα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ένα διαπραγματευτικό χαρτί

«Afto to "ksero polla" me iponooumena prepei na stamatisi epitelous!! Edo ke tora me tin kiria afti! ...»
Orgi laou  |  19:37

ΑΚΕΛ: Άστοχη η ενέργεια Ακιντζί να εγείρει θέμα UNFICYP

«Xαιρετισμούς στον μεγάλο στοχαστή Στέφανο Στεφάνου. Πήγαν χαμένα τα ωραία λόγια που μας έλεγε παλιά ...»
knak  |  18:11

Αρχιεπίσκοπος: Οι εκπαιδευτικοί να αφήσουν τους εγωισμούς

«Ο… ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Όντως αναγνωρίζω τη συμβολή του Αρχιεπισκόπου στον αγώνα για την απελευθέρωση ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, Β.Α., Μ.Α.  |  12:22

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση