ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κυπριανού: Ντροπή του Προέδρου να κατηγορεί το ΑΚΕΛ

«Δεν είναι το ΑΚΕΛ που θέτει θέμα για δύο χωριστά κράτη αλλά η Τουρκία»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Θα έπρεπε να ντρέπεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης να δηλώνει ότι το ΑΚΕΛ τού ζητάει να κάνει υποχωρήσεις στο Κυπριακό ή ότι παίζει το παιγνίδι της Άγκυρας, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, απαντώντας σε δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη ότι με τη στάση τους κάποιοι να δημιουργούν άλλοθι στην Τουρκία.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, και κληθείς να σχολιάσει τη συγκεκριμένη δήλωση, ο κ. Κυπριανού είπε πως άλλοθι στην Τουρκία δίνουν εκείνοι οι οποίοι παίζουν το παιγνίδι της, εκείνοι οι οποίοι τη διευκολύνουν για να υλοποιεί τους στόχους τους οποίους καθορίζει. Πρόσθεσε πως δεν είναι το ΑΚΕΛ που θέτει θέμα για δύο χωριστά κράτη αλλά η Τουρκία και κάποιοι με την επιχειρηματολογία την οποία αναπτύσσουν της δίνουν την ευκαιρία να θέτει αυτά τα ζητήματα.

«Δεν είναι το ΑΚΕΛ που μιλά για νέες στρατηγικές τις οποίες επικαλείται και η Τουρκία σε ό,τι αφορά τη δική της πλευρά. Είναι άλλοι οι οποίοι την διευκολύνουν στο να παίζει αυτό το ρόλο, και ως εκ τούτου μαθήματα από κανένα δεν δεχόμαστε, και θα πω στον κ. Αναστασιάδη θα έπρεπε να ντρέπεται να λέει ότι το ΑΚΕΛ του ζητά να κάνει υποχωρήσεις ή ότι παίζει το παιγνίδι της Τουρκίας», είπε.

Σε παρατήρηση ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν κατονόμασε συγκεκριμένα το ΑΚΕΛ, είπε: «Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, αυτή είναι η ιστορία. Ποιους εννοούσε», διερωτήθηκε, προσθέτοντας πως σύσσωμη η υπόλοιπη αντιπολίτευση τον στηρίζει στους χειρισμούς που κάνει, και πως οι μόνοι που εξακολουθούν να διαμαρτύρονται και να προειδοποιούν για το πού οδηγείται ο τόπος είναι το ΑΚΕΛ.

Καταλήγοντας είπε πως ο μόνος λόγος που τοποθετείται με αυτόν τον τρόπο το ΑΚΕΛ είναι επειδή ανησυχεί για το μέλλον της χώρας και επειδή δεν θέλει να δει τον τόπο μοιρασμένο. «Δεν θα αντέξει η Κύπρος τη διχοτόμηση, και είναι αφέλεια να νομίζει κάποιος ότι μπορούμε να πάμε σε συμφωνημένη διχοτόμηση, εάν γίνει κάτι τέτοιο με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουμε τον τόπο στην καταστροφή και θα είναι η αρχή νέων δεινών σε βάρος του νησιού», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Μπλόκαραν λογαριασμούς με ΜΕΔ στη ΣΚΤ

«Δυστυχώς αργήσατε. Αυτή την ενέργεια έπρεπε να την κάνετε τουλάχιστον δύο χρόνια πριν.»
πανασιανός  |  17:40

ΣΤΕΚ: Καταγγελία για ηχορύπανση στις τουριστικές περιοχές

«Ας κλείσουν ξενοδοχείο σε περιοχή που δεν έχει "ηχορύπανση" γιατί αν χαμηλώσουμε τα ντέσιμπελ, πάλε ...»
Logik  |  16:04

ΣΤΕΚ: Καταγγελία για ηχορύπανση στις τουριστικές περιοχές

«Ας κλείσουν ξενοδοχείο σε περιοχή που δεν έχει "ηχορύπανση" γιατί αν χαμηλώσουμε τα ντέσιμπελ, πάλε ...»
Logik  |  16:04

Τα ΜΕΔ των 7.5 δισ. ευρώ στον πυρήνα της έρευνας για ΣΚΤ

«ΠΡΟΣ Ai Em: ΣΟΥ ΈΦΤΑΙΞΕ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ: ΕΠΙ ΠΟΙΩΝ ...»
ΠΑΝΑΣΙΑΝΟΣ  |  15:52

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση