ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λιλλήκας προς Νικόλα: Εγώ δε στηρίχτηκα σε δεκανίκια αλλά στη δική μου σκληρή δουλειά

Προσβλητική και υποτιμητική θεωρεί την τοποθέτηση του Νικόλα Παπαδόπουλου για τα 15 λεπτά δημοσιότητας

Newsroom K

Η δική μου παρουσία στην πολιτική ζωή έγινε μέσα από τη δική μου σκληρή δουλειά και δεν στηρίχτηκα ποτέ σε άλλα δεκανίκια για να έχω παρουσία στην πολιτική ζωή, ανέφερε σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο στην Εκπομπή Όλα στο Φως ο Γιώργος Λιλλήκας. Η δήλωσή του αποτελεί την απάντηση προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο ο οποίος σε δηλώσεις του στο κρατικό κανάλι ανέφερε πως τα δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας του Γιώργου Λιλλήκα έχουν τελειώσει.

"Ο κύριος Νικόλας Παπαδόπουλος θα έπρεπε να είναι λίγό πιο σοβαρός και να δείχνει λίγο περισσότερο σεβασμό , όχι απέναντι μου, αλλά απέναντι σε όλα τα πολιτικά πρόσωπα και τους πολίτες. Είναι προσβολή και αποδεικνύει έναν χαρακτήρα αλαζονικό , και έναν χαρακτήρα ο οποίος έχει παντελή έλλειψη της έννοιας του σεβασμού και του αλληλοσεβασμού. Δεν έχω ανάγκη από δημοσιότητα. Δημοσιότητα είχα και έχω πολύ περισσότερη από όση θα ήθελα να έχω στη ζωή μου . Άλλοι είναι που χρησιμοποιούν εκατομμύρια, σε μια εποχή που υπάρχουν οικογένειες που πεινούν, για να αποκτήσουν δημοσιότητα και να αποκτήσουν παρουσία στην πολιτική ζωή του τόπου. Η δική μου παρουσία έγινε μέσα από τη σκληρή δουλειά, τη δική μου , και δε στηρίχτηκα ποτέ σε άλλα δεκανίκια για να έχω παρουσία στην πολιτική ζωή" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως επεσήμανε η τοποθέτηση του κ. Παπαδόπουλου ήταν ιδιαίτερα προσβλητική και υποτιμητική και δεν τον τιμά καθόλου.

Η τοποθέτηση του κ. Λιλλήκα έγινε μετά και το σχόλιο που έκανε ο Νικόλας Παπαδόπουλος στο κρατικό ραδιόφωνο, οτι τα δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας του Γιώργου Λιλλήκα έχουν τελειώσει. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

90.000 διαδηλωτές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

«Τι γράψατε; 90000 αναματα; 90 να είναι οι μέρες σας , μονο! »
Leonindas  |  23:13

Με ποιους θα κυβερνήσουν;

«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Μια καλή, ανθηρή οικονομία, προϋποθέτει μια καλή και σταθερή Κυβέρνηση. Όμως, ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ.  |  16:52

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση