ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Λυπηρή χαρακτηρίζει ο Αν. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τη στάση του ΑΚΕΛ

«Το ΑΚΕΛ συμπεριφέρεται αυτές τις κρίσιμες ώρες ωσάν να βρισκόμασταν ακόμη σε προεκλογική περίοδο. Ας τους κρίνει ο κυπριακός λαός»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Λυπηρή χαρακτηρίζει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος τη στάση του ΑΚΕΛ "την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει μάχη για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου στην ΕΕ και διεθνώς".

Σε γραπτή του απάντηση στον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι "είναι λυπηρό και μόνο θλίψη προκαλεί, την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει μάχη για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου στην ΕΕ και διεθνώς, το ΑΚΕΛ να σπάζει το κλίμα ενότητας που επικρατεί τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στην πολιτική ηγεσία και τον κυπριακό λαό και να επιτίθεται στην Κυβέρνηση, αφήνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ να νοηθεί ότι ευθύνεται για την τουρκική προκλητικότητα και επιθετικότητα".

Ο κ. Παπαδόπουλος συνεχίζει λέγοντας ότι "το ΑΚΕΛ συμπεριφέρεται αυτές τις κρίσιμες ώρες ωσάν να βρισκόμασταν ακόμη σε προεκλογική περίοδο. Ας τους κρίνει ο κυπριακός λαός".

Ενωρίτερα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου ανέφερε σε δήλωσή του ότι "οι δηλώσεις στις οποίες προέβη ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κασουλίδης για τις προειδοποιήσεις των ΗΠΑ σε σχέση με την αδυναμία τους να επηρεάσουν την Τουρκία, αναδεικνύει τις ψευδαισθήσεις που καλλιεργούσαν προεκλογικά οι κυβερνώντες για το θέμα των υδρογονανθράκων".

Είπε ακόμη ότι "είναι πλέον σαφές ότι ενώ οι κυβερνώντες λάμβαναν προειδοποιήσεις και ενδείξεις για τις αντιδράσεις της Τουρκίας, αυτοί τις απέκρυπταν και έκαναν επικοινωνιακή διαχείριση ενόψει εκλογών. Οι κυβερνώντες ξέρουν καλά την τέχνη να ξεγελούν τους πολίτες για μικροπολιτικούς και εκλογικούς λόγους. Το ίδιο έκαναν και το 1998 με τους S300, το ίδιο έκαναν και το 2013, το ίδιο έκαναν και στις πρόσφατες εκλογές".

Τέλος, ο κ. Στεφάνου είπε ότι η λύση του Κυπριακού, με δεδομένες τις συγκλίσεις που αφορούν στους υδρογονάνθρακες, αποτελεί τον αποτελεσματικότερο τρόπο για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε το φυσικό πλούτο της χώρας μας προς όφελος του λαού μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X