ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:48
 

Ν. Παπαδόπουλος: Ετεροβαρής σε βάρος των φορολογουμένων η συμφωνία για ΣΚΤ

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, είχε συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ετεροβαρή σε βάρος φορολογούμενου, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος τη συμφωνία για τον Συνεργατισμό.

Σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, ο κ. Παπαδόπουλος χαρακτήρισε τη συμφωνία «ετεροβαρή σε βάρος φορολογούμενου καθώς αυξάνει σημαντικά το δημόσιο χρέος, δεν επιλύει πρόβλημα υψηλού δανεισμού και ΜΕΔ, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα 17 δισ. ΜΕΔ, το ρίσκο συμφωνίας μεταφέρεται στους ώμους του φορολογούμενου που θα αναλάβει ρίσκο διαχείρισης ακινήτων, των εξυπηρετούμενων που θα μετατραπούν σε ΜΕΔ και της μεγάλης αύξησης του δημόσιου χρέους, το οποίο αυξάνεται σε μεγαλύτερα ποσοστά παρά αυτό της διακυβέρνησης Χριστόφια».

Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες ότι στρέφεται πλέον η προσοχή στη διεξαγωγή έρευνας για τον Συνεργατισμό, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «έρευνες είναι καλό να γίνουν, αλλά ακόμα καλύτερο θα ήταν να σταματήσουμε να κάνουμε λάθη για να μη χρειάζονται νεκροψίες. Πολύ καλύτερο να είχαμε πάρει τις σωστές αποφάσεις πριν πέντε χρόνια».

Σπέχαρ: Το επόμενο βήμα των ΗΕ είναι η διεξαγωγή διαβουλεύσεων με όλα τα μέρη στο Κυπριακό

Το επόμενο βήμα των Ηνωμένων Εθνών είναι η διεξαγωγή διαβουλεύσεων με όλα τα μέρη στο Κυπριακό, δήλωσε σήμερα η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Ελίζαμπεθ Σπέχαρ σε δηλώσεις της μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις μετά τη συνάντηση, είπε ότι συναντάται με όλα τα κόμματα για «να διαπιστώσω πώς βλέπουν τη σημερινή κατάσταση και να ενημερωθούμε" για τις απόψεις τους.

Ερωτηθείσα αν θα πρέπει κάτι να αναμένεται μετά τις εκλογές στην Τουρκία, η κ. Σπέχαρ είπε ότι «όπως γνωρίζετε, ο ΓΓ ανακοίνωσε στην τελευταία έκθεσή του ότι θα διεξάγει διαβουλεύσεις με όλα τα μέρη και για τα Ηνωμένα Εθνη, αυτό θα είναι το επόμενο βήμα».

Σε ερώτηση πότε θα είναι το επόμενο βήμα του ΓΓ, απάντησε, «θα έλεγα στο προσεχές διάστημα, σύντομα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση