ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:58
 

Νεοφύτου: Δεν μπορούν οι συνδικαλιστές να υποκαταστήσουν την Πολιτεία

Η κοινωνία έχει μετατραπεί ως εφαλτήριο συνδικαλιστικών απαιτήσεων και αντιπαραθέσεων, σημείωσε

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Δεν μπορούν οι συνδικαλιστές να υποκαταστήσουν την Πολιτεία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με τους ιατρούς της ΠΑΣΥΚΙ μετά το θάνατο του 10χρονου αγοριού από το Αλεθρικό.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο συνάντησης που είχε με τον υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, είπε πως δεν τιμά την κοινωνία το γεγονός ότι ο άδικος θάνατος ενός 10χρονου αγγέλου, αντί να δημιουργήσει σε όλους την ευκαιρία της περισυλλογής, της αυτοκριτικής και της διόρθωσης του συστήματος, έχει μετατραπεί ως εφαλτήριο συνδικαλιστικών απαιτήσεων και αντιπαραθέσεων.

Εξέφρασε την απόλυτη συμφωνία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, δηλώνοντας πως θα είναι δίπλα του σε αυτή την αποφασιστικότητα του. «Σεβόμαστε το δικαίωμα του συνδικαλίζεσται, σεβόμαστε το δικαίωμα των εργαζομένων να διεκδικούν τα αιτήματα τους, δεν μπορούν όμως να υποκαταστήσουν την Πολιτεία και αυτό πρέπει να είναι σαφέστατο», είπε.

Αναφερόμενος στην απόφαση Συντεχνίας να άρει την εμπιστοσύνη στην Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη, είπε πως αυτό ήταν κάτι πρωτάκουστο. Πρόσθεσε πως η κ. Γιαννάκη είναι χρόνια Γενική Διευθύντρια και διερωτήθηκε πότε αποφάσισε η ΠΑΣΥΚΙ να άρει την εμπιστοσύνη της.

«Είναι έγκλημα επειδή η κ. Γιαννάκη μέσα σε χρόνο ρεκόρ και εντός Σαββατοκύριακου συμπλήρωσε την έρευνα για τυχόν ευθύνες ιατρικών λειτουργών για τον άδικο θάνατο μιας αγνής ψυχούλας ενός 10χρονου αγοριού», διερωτήθηκε, και κατέληξε: «Ας μαζευτούμε όλοι και ας περιοριστούμε αυστηρά σε αυτά που είναι η αποστολή μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση