ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:44
 

Περδίκης: Ίσως πρέπει να αντικατασταθεί ο Υπουργός Παιδείας

Με αποχώρηση του κ. Χαμπιαούρη, ο Πρόεδρος των Οικολόγων θεωρεί ότι θα διευκολυνθεί ο διάλογος

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Την αντικατάσταση του Υπουργού Παιδείας για επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η παιδεία εισηγείται ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, ο κ. Περδίκης είπε ότι ίσως «θα πρέπει να σκεφτεί και ο Πρόεδρος το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Υπουργό Παιδείας για να διευκολυνθεί ο περαιτέρω διάλογος». Έχουν διαταραχθεί, συνέχισε, «οι σχέσεις του Υπουργού με τους συνδικαλιστές, υπάρχει κλίμα δυσαρέσκειας και έλλειψη εμπιστοσύνης. Θα βοηθούσε να έχουν να κάνουν με ένα πολιτικό υπεύθυνο του Υπουργείου που να τυγχάνει της εμπιστοσύνης  των εκπαιδευτικών αν θέλουμε να προχωρήσουμε επιτέλους σε μια εις βάθος συζήτηση των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η παιδεία».

Ο κ. Περδίκης ανέφερε ότι το Κίνημα παρακολουθεί τις εξελίξεις  στην Παιδεία. «Ευχόμαστε να υπάρχει κατάληξη και να σταματήσει  αυτή η αντιπαράθεση για να δούμε τον πραγματικό διάλογο για τα πραγματικά προβλήματα της παιδείας. Εμείς ήμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε εισηγήσεις για επίλυση των πραγματικών προβλημάτων της παιδείας  αφού ξεπεραστεί επιτέλους αυτή η αντιπαράθεση και αυτό το κλίμα εχθρικότητας που επικρατεί», ανέφερε.

Εξάλλου, σε άλλο σημείο των δηλώσεών του και σε ό,τι αφορά το Συνεργατισμό, ο κ. Περδίκης έκανε λόγο για κλοπή των λογαριασμών των πελατών του πρώην Συνεργατισμού και επέκρινε τον Υπουργό Οικονομικών για τη χθεσινή του παρέμβαση. «Έχει δημιουργήσει αλγεινή εντύπωση η χθεσινή παρέμβαση του ΥΠΟΙΚ, ο οποίος φαίνεται να δικαιολογεί πλήρως αυτή την ενέργεια της διοίκησης του πρώην Συνεργατισμού»  είπε.

Τόνισε ότι το κόμμα του θα ζητήσει την άμεση επιστροφή των χρημάτων των πολιτών. «Εμείς αύριο θα είμαστε πάρα πολύ απαιτητικοί και θα απαιτήσουμε να διορθωθεί αυτή η εγκληματική πράξη, που έγινε εις βάρος ανυποψίαστων καταθετών του Συνεργατισμού», ανέφερε ενδεικτικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση