ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:06
 

Περδίκης: Ίσως πρέπει να αντικατασταθεί ο Υπουργός Παιδείας

Με αποχώρηση του κ. Χαμπιαούρη, ο Πρόεδρος των Οικολόγων θεωρεί ότι θα διευκολυνθεί ο διάλογος

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Την αντικατάσταση του Υπουργού Παιδείας για επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η παιδεία εισηγείται ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, ο κ. Περδίκης είπε ότι ίσως «θα πρέπει να σκεφτεί και ο Πρόεδρος το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Υπουργό Παιδείας για να διευκολυνθεί ο περαιτέρω διάλογος». Έχουν διαταραχθεί, συνέχισε, «οι σχέσεις του Υπουργού με τους συνδικαλιστές, υπάρχει κλίμα δυσαρέσκειας και έλλειψη εμπιστοσύνης. Θα βοηθούσε να έχουν να κάνουν με ένα πολιτικό υπεύθυνο του Υπουργείου που να τυγχάνει της εμπιστοσύνης  των εκπαιδευτικών αν θέλουμε να προχωρήσουμε επιτέλους σε μια εις βάθος συζήτηση των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η παιδεία».

Ο κ. Περδίκης ανέφερε ότι το Κίνημα παρακολουθεί τις εξελίξεις  στην Παιδεία. «Ευχόμαστε να υπάρχει κατάληξη και να σταματήσει  αυτή η αντιπαράθεση για να δούμε τον πραγματικό διάλογο για τα πραγματικά προβλήματα της παιδείας. Εμείς ήμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε εισηγήσεις για επίλυση των πραγματικών προβλημάτων της παιδείας  αφού ξεπεραστεί επιτέλους αυτή η αντιπαράθεση και αυτό το κλίμα εχθρικότητας που επικρατεί», ανέφερε.

Εξάλλου, σε άλλο σημείο των δηλώσεών του και σε ό,τι αφορά το Συνεργατισμό, ο κ. Περδίκης έκανε λόγο για κλοπή των λογαριασμών των πελατών του πρώην Συνεργατισμού και επέκρινε τον Υπουργό Οικονομικών για τη χθεσινή του παρέμβαση. «Έχει δημιουργήσει αλγεινή εντύπωση η χθεσινή παρέμβαση του ΥΠΟΙΚ, ο οποίος φαίνεται να δικαιολογεί πλήρως αυτή την ενέργεια της διοίκησης του πρώην Συνεργατισμού»  είπε.

Τόνισε ότι το κόμμα του θα ζητήσει την άμεση επιστροφή των χρημάτων των πολιτών. «Εμείς αύριο θα είμαστε πάρα πολύ απαιτητικοί και θα απαιτήσουμε να διορθωθεί αυτή η εγκληματική πράξη, που έγινε εις βάρος ανυποψίαστων καταθετών του Συνεργατισμού», ανέφερε ενδεικτικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Στον Γ. Εισαγγελέα θα αποταθεί ο Γ. Ελεγκτής για τον Άθω Αντωνιάδη

«Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε στην πάταξη της διαφθοράς πρέπει να συνεργαστείτε με τους οργανισμούς ...»
Ελένη Αγαθαγγέλου Δημητριάδη  |  23:20

ΟΑΥ για ΓεΣΥ: Υπάρχει σχέδιο Β' για παιδίατρους

«Άμα με τόσα λεφτά που τους προσφέριρ το ΓεΣΥ δεν συνεργάζονται φανταστείτε πόσα τζακρούν και αφορολήτα ...»
ΧΓΑ  |  12:09

Χριστοδουλίδης: Ένα το πλαίσιο Γκουτέρες και δεν αμφισβητείται

«Διπλωματία από τα Lidl να θεωρείς πως τα σχόλια που έδωσε η πλευρά σου επί του εγγράφου της 30ης Ιουλίου, ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:50

Συμπληρώθηκε η εξάδα του ΔΗΣΥ

«Mετά που το μπάχαλο με την τραγουδίστρια που σώνει και καλά να την χρήσουμε πολιτικό, τι γίνεται;»
ΑΚΑ  |  09:50

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X