ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#PoliticsBlog H αιμομιξία των αγρινών και τα χάπια του Φούλη...

= ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Έξω φρενών έγινε ο Φούλης με τις δηλώσεις του Δίπλαρου για τα αγρινά. Αυτό τουλάχιστον μου μετέφερε η Μάνταμ του Φούλη, λέγοντάς μου ότι ο μεγάλος αρχηγός διερωτήθηκε κατά πόσον "ο Δίπλαρος θα διπλάρει τώρα τον Χαμπουλλά; Δεν μας φτάνουν τα άλλα προβλήματα;"

Ως γνωστόν ο βουλευτής Δίπλαρος υπεραμύνθηκε της πρότασης του κόμματός του να επιτραπεί το κυνήγι των αγρινών λόγω της μεγάλης αύξησης του πληθυσμού τους, που απειλεί για τα καλά τις καλλιέργειες των γεωργών. Επιχειρηματολογώντας δήλωσε από τηλεοράσεως ότι τα αγρινά έχουν αυξηθεί τόσο πολύ που "κάνουν αιμομιξία με τους συγγενείς τους και τα βρίσκουμε με ασθένειες και ψόφια στον δρόμο"...
Σχολιάζοντας την αναφορά του, στέλεχος του ΔΗΣΥ μιλώντας προχθές με συνάδελφό του διερωτήθηκε: "Αλήθεια πώς ξέρει ο Δίπλαρος ότι τα αγρινά το κάνουν με συγγενείς τους;" για να συμπληρώσει: "Ο νέος Χαμπουλάς αναμένεται να βγάλει περισσότερα ανέκδοτα από τον αυθεντικό".

Η Μάνταμ του Φούλη πάντως με πληροφόρησε ότι ο Φούλης "τις τελευταίες ημέρες ακούει Λεμεσός και βεβαιώνεται πως έχει τα χαπάκια στην τσέπη"...

Η αλήθεια είναι πως η Λεμεσός προκαλεί πονοκέφαλο σε αρκετούς αρχηγούς κομμάτων, από τον Φούλη μέχρι τον Σιζό και τον Άντρο αλλά και την Ελένη Θεοχάρους. Για διαφορετικούς λόγους τον καθένα.
Η απόφαση του Ανδρέα Χρίστου να διεκδικήσει ξανά τη δημαρχία μπορεί κάποιους να τους έβγαλε προσωρινά από τα αδιέξοδα, είναι όμως βέβαιο ότι θα τους δημιουργήσει νέα για το μέλλον.
Το επιτελείο του Φούλη εξετάζει τις συντριπτικές επιπτώσεις που θα έχει μια αποτυχία με τον ΕΔΕΚίτη Νίκο Νικολαΐδη και τους "Λεμεσιανούς Συναγερμικούς καρχαρίες" που καραδοκούν. Το δε επιτελείο του Σιζό μετράει και ξαναμετράει όσες ψήφους θα φτουρήσουν από τα ήδη χαμηλά ποσοστά της ΕΔΕΚ και θα μετακομίσουν στον Νικολαΐδη.

Συνωστισμός υποψηφίων αντιπάλων του Νίκαρου παρατηρείται στον ενδιάμεσο χώρο... Όπως πληροφορούμαι από απογοητευμένο στέλεχος κόμματος που έλπιζε ότι ο "ενδιάμεσος" θα "έδιδε μια αξιοπρεπή πρόταση στους πολίτες", εκτός από τον σταθερό υποψήφιο πρίγκιπα Νικόλαο είναι και ο Λιλλήκας και η Ελένη Θεοχάρους οι οποίοι αναζητούν συμμαχίες προς πάσα κατεύθυνση.

"Προς το παρόν εκείνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν σύγχυση και να ενισχύουν τον Νίκαρο ενώ αυξάνουν και την εσωκομματική τους ένταση", όπως μου είπε.

Μου αποκάλυψε δε ότι στο ΔΗΚΟ υπάρχει αναβρασμός μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη συμμετοχή του πρίγκιπα και του Σιζό σε εκδήλωση με το ΕΛΑΜ κατά της παράστασης στη Σαλαμίνα. "Το γεγονός ότι κατηγορήθηκε επίσημα η ελληνική κυβέρνηση και αναγκάστηκε το ελληνικό ΥΠΕΞ να εκδώσει ανακοίνωση κατά της εκδήλωσης, μας έχει κάνει ρεζίλι ανά το πανελλήνιο" ανέφερε διερωτώμενος: "Είναι με αυτές τις ευρηματικές και καινοτόμες εκδηλώσεις που θα προσελκύσουμε κόσμο και θα πείσουμε για τις θέσεις μας;"

Από άλλη πηγή μου στην πριγκιπική αυλή ακούω ότι στελέχη προτίθενται να προκαλέσουν συζήτηση στα όργανα του κόμματος για τη σκοπιμότητα ανάλογων εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών καθώς και για τον αυθόρμητο τρόπο με τον οποίο ενεργεί τελευταία ο πρίγκιπας. "Έχει πάψει να ενημερώνει ως όφειλε τα στελέχη, κάτι που προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις. Φαίνεται ότι έχει εμβολιαστεί για τα καλά από τον Σιζό και δυστυχώς θα την πληρώσει το κόμμα, όπως την πλήρωσε και η ΕΔΕΚ", κατέληξε η πηγή μου.

Στη νέα συνάντηση Νίκαρου - Μουσταφά εκτός από τα χρονοδιαγράμματα για την πορεία των εντατικών, μεταξύ τους διαπραγματεύσεων, θα συζητηθούν, "κατά προτεραιότητα" οι ανησυχίες του Μουσταφά, μετά τα γεγονότα στη Νέα Υόρκη. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει διπλωμάτης ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις συνομιλίες και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα...

Όπως μαθαίνω από τον καλά ενημερωμένο διπλωμάτη ο Μουσταφά είναι "μανικωμένος" να "πάρει απαντήσεις από τον Νίκαρο", τις οποίες θα μπορεί μάλιστα "να χρησιμοποιήσει". Ό,τι και να σημαίνει αυτό... 

ΚΟΥΪΖ: Ποιο απογοητευμένο στέλεχος του Συναγερμού φημολογείται ότι συζητεί πολύ στενά την ένταξή του σε άλλο κομματικό σχηματισμό; Αληθεύει ότι πρόσφατα συναντήθηκε και με την Ελένη Θεοχάρους και με τον Γιώργο Λιλλήκα;

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου Ψάχνετε για ένα επείγον δάνειο; Έχω καλά νέα για εσάς! Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται ...»
Ντέρεκ Ντάγκλας  |  01:32

Μαχαλεπί και πρόβα τζενεράλε

«Τζαι τι θα γίνει με τους πύργους αν λυθεί το Κυπριακό τζαι τα διαβατήρια θα είναι πουμισιάρικα με τους ...»
Άσχετος  |  19:42

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Κανονίστε αλλόναν άριστον!»
christopher  |  11:45

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Από ύφος ...πάμε καλά!!!»
Ai Em  |  10:10

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση

X