ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Pressing σε Νικόλα για τη Διζωνική ασκεί ο Βότσης

Σε ανάρτησή του στο facebook o βουλευτής του ΔΗΚΟ θυμίζει πως το κόμμα είχε πάντα ως θέση μορφή λύσης βάσει ΔΔΟ

Newsroom K

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία και τη δήλωση του Μαρίνου Σιζόπουλου ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος συμφωνεί στο ότι η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία αποτελεί νομιμοποιημένη μορφή διχοτόμησης της Κύπρου, πολλοί ήταν οι ΔΗΚΟϊκοί που αντέδρασαν, ζητώντας από τον Νικόλα Παπαδόπουλο να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Άγγελος Βότσης, μέσω ανάρτησής του στο facebook υπενθυμίζει πως η μορφή λύσης διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας είναι μέσα στις συμφωνίες των «αείμνηστων ηγετών» του ΔΗΚΟ, Μακαρίου Σπύρου Κυπριανού και Τάσσου Παπαδόπουλου.

 

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Άγγελου Βότση «σαν Δημοκρατικό Κόμμα όλα αυτά τα χρόνια έχουμε την θέση ότι η μορφή της λύσης του Κυπριακού θα πρέπει να είναι η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία με το σωστό περιεχόμενο». «Προσωπικά ενώ θεωρώ ότι η ΔΔΟ είναι μια οδυνηρή λύση είναι η μόνη υπό τις περιστάσεις, πιστεύω ότι αν η πλευρά μας υπαναχωρήσει από αυτή τη μορφή λύσης του Κυπριακού θα δώσει τη χρυσή ευκαιρία που ψάχνει η Τουρκία είτε για να νομιμοποιήσει την κατοχή είτε για να προσπαθήσει να πετύχει την αναγνώριση του ψευδοκράτους» αναφέρει.

 

 

Θα πρέπει να σημειωθεί πως σχόλιο στην ανάρτηση του κ. Βότση έκανε και η Αθηνά Κυριακίδου επισημαίνοντας πως «δυστυχώς (τη ΔΔΟ) την έχει αποκηρύξει ο Πρόεδρός μας και υποψήφιος του κόμματος». Όπως επισημαίνει η κα Κυριακίδου έχει παρεκκλίνει από τις πάγιες θέσεις του κόμματός μας και τις θέσεις που υποστήριξε ο Σπύρος Κυπριανού και ο Τάσσος Παπαδόπουλος.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Ευτυχώς υπάρχουν και όσοι έκλεισαν τα αυτιά τους στις Σειρήνες και δεν ακολουθούν τον πορφυρογέννητο στις επικίνδυνες μανούβρες που σχεδιάζει επί χάρτου. Ας ελπίσουμε η υπευθυνότητα να υπερισχύσει της στείρας ματαιοδοξίας!

Χριστίνα Λοϊζίδου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αλέκος προς Οδυσσέα: Πολύ μικρός για να μου μιλάς για εντιμότητα

«Αντί να παραιτηθεί για σκοπούς ευθιξίας (και όχι μόνο) κατηγορεί άλλους ο κ Αλέκος. Έλεος σε αυτόν τον ...»
Γιάννος  |  13:51

Αλέκος προς Οδυσσέα: Πολύ μικρός για να μου μιλάς για εντιμότητα

«K. Γενικέ Ελεγκτή, μην πτοείσαι! Μπουχτίσαμε στην διαφθορά και τις διαπλοκές. Στείλτε τους όλους στην ...»
Γιάννος  |  11:24

Ζητά ακόμη μια θητεία ο Τάκης

«Το σύνδρομο του αναντικατάστατου κτυπά, κατά κανόνα, τους «επιτυχημένους»! Ένα πράγμα όμως πρέπει ...»
Ai Em  |  09:41

Η «μάχη» των ρωσικών γιοτ, στη Λεμεσό (βίντεο)

«Ζούμε στην εποχή που οι απατεώνες γίνονται πρότυπα επιτυχίας. »
Ai Em  |  09:29

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση