ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:00
 

Σε εξέλιξη στο Προεδρικό η συζήτηση με τον ΠΙΣ για το ΓεΣΥ

Στη σημερινή συνάντηση θα δοθούν από τον ΟΑΥ απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν από τον ΠΙΣ ώστε να προχωρήσει η όλη διαδικασία.

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Συνεχίζεται σήμερα από τις 08.00 στο Προεδρικό η συζήτηση για το Γενικό Σχέδιο Υγείας, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και με τη συμμετοχή του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου, αντιπροσωπείας του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ).

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου είχε αναφέρει μετά τη χθεσινή σύσκεψη στο Προεδρικό στην οποία συμμετείχε ο ΠΙΣ, ότι ήταν μια δημιουργική συνάντηση και ότι στη σημερινή συνάντηση θα δοθούν από τον ΟΑΥ απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν από τον ΠΙΣ ώστε να προχωρήσει η όλη διαδικασία.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο κ. Ιωάννου απάντησε αρνητικά, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα ήθελε να προκαταλάβει το όποιο αποτέλεσμα.

Είπε επίσης ότι επρόκειτο να αποσταλούν επιστολές στις επιστημονικές εταιρείες για να διευκρινιστούν, να επιλυθούν και να δοθούν εξηγήσεις για τα θέματα που έχουν τεθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X