ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σωτήρης Ναζίρης: Ψευδείς οι ισχυρισμοί του κ. Φαίδωνος

Ο κ. Ναζίρης αναφέρει ότι ο κ. Φαίδωνος ενέπλεξε αθώους πολίτες καταλογίζοντας τους ποινικά αδικήματα

Newsroom K

Αναληθείς και ψευδείς χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του Δημάρχου Πάφου για εμπλοκή του στην παράνομη χρήση τουρκοκυπριακών περιουσιών ο Σωτήρης Ναζίρης.

Σε επιστολή του ο κ. Ναζίρης αναφέρει ότι ο κ. Φαίδωνος ενέπλεξε αθώους πολίτες καταλογίζοντας τους ποινικά αδικήματα.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, ο κ. Φαίδωνος ισχυρίστηκε ότι ο κ. Ναζίρης προ 3ων ετών πώλησε με αέρα το εστιατόριό του και το υπενοικιάζει για 3.000 ευρώ.

Ο κ. Ναζίρης θα προχωρήσει σε δικαστικά μέτρα.

Αυτούσια η επιστολή του Σωτήρη Ναζίρη:

«Εκ μέρους του πελάτη μας Σωτήρη Ναζίρη, από τη Λάρνακα αναφερόμαστε στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Sigma και συγκεκριμένα στις δηλώσεις του Φαίδωνα Φαίδωνος για να εκφράσουμε την έντονη αντίδραση του για το απαράδεκτο των δηλώσεων του αναφερομένου αλλά και της επίσης απαράδεκτης στάσης του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού.

Ο κ. Φαίδωνος, προφανώς στη προσπάθεια του να συνοδεύσει "είδηση" για κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα ή για συγκεκριμένο πρόσωπο ενέπλεξε αθώους πολίτες καταλογίζοντας τους μάλιστα ποινικά αδικήματα. Ισχυρίσθηκε για το πελάτη μας Σωτήρη Ναζίρη ότι "προ 3ων ετών πώλησε με αέρα το εστιατόριο του" στην Λεωφόρο Αθηνών στις "Φοινικούδες" και ότι το υπενοικιάζει για τα €3.000 τα οποία μάλιστα δεν δηλώνει στο Φόρο Εισοδήματος.

Όλοι οι πιο πάνω ισχυρισμοί του κ. Φαίδωνος είναι αναληθείς και η δημοσίευση τους αποτελεί συκοφαντική δυσφήμηση για την οποία ο πελάτης μας ασφαλώς και θα προχωρήσει σε δικαστικά μέτρα. Αρκεί μόνο να σημειώσουμε, για να καταδειχθεί και η προχειρότητα αλλά και η αδιαφορία για το πρόσωπο αθώων και ανυποψίαστων προσφύγων όπως του πελάτη μας από μέρους του κ. Φαίδωνος και του Σταθμού που του έδωσε "Βήμα", το γεγονός ότι η ενοικίαση του Τουρκοκυπριακού Υποστατικού από το Κηδεμόνα Τουρκοκυπριακών Περιουσιών έγινε από οικογενειακή εταιρεία της οικογένειας Ναζίρη και όχι προσωπικά από τον Σωτήρη Ναζίρη.

Ο πελάτης μας είναι ένας ευυπόληπτος 74χρονος σήμερα πρόσφυγας από τη Κερύνεια, ο οποίος εδώ και 43 χρόνια παρουσίας στη Λάρνακα αγωνίζεται για τα παιδιά του και το καλό του όνομα, παρά τα οικονομικά του προβλήματα και δυσκολίες. Η εμπλοκή του ονόματος του πελάτη μας σε μια "είδηση" μεγάλου σκανδάλου ή σε θέμα που χαρακτηρίζεται "Σόδομα και Γόμορρα" ήταν όχι ατυχέστατη αλλά το λιγότερο άδικη και συκοφαντική.

Ζητούμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να μην αναπαραγάγουν το συκοφαντικό για τον πελάτη μας δημοσίευμα και αν θέλουν και ενδιαφέρονται πραγματικά να πουν στο κόσμο σκάνδαλα και φαγοπότια να ψάξουν αλλού και όχι στο σπίτι ενός 74χρονου πρόσφυγα χωρίς περιουσία και τραπεζικές καταθέσεις.

Ας μην συμπαρασύρονται αθώα ονόματα από τον απλό κόσμο για χάρη σκοπιμοτήτων άλλων.

Με τιμή

Νίκος Δαμιανού
Δικηγόρος»

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αποδέσμευση €8 εκ. για τα κουρεμένα ταμεία προνοίας

«Γιατί να πληρώσουν οι φορολογούμενοι και να μην κουρευτουν όλα τα ταμεία προνοίας, ειδικά του συνεργατισμου ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  07:40

Ακιντζί: Δεν έχουμε την πολυτέλεια διαχωρισμού και αντιπαραθέσεων

«Ο χαμελεον ακκιντζη που κατευθύνεται απόλυτα από τον ερτογάν και έχει τα εύσημα από τους κύπριους αφελεις!! ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  07:36

Αναστασιάδης: Απειλή στην Αν. Μεσόγειο η συμπεριφορά της Τουρκίας

«Ουτε που ιδρωνει τ` αυτι τους κ. Παπαστυλιανου. Τετοια πληροφορηση! Τετοιου επιπεδου δημοσιογραφια!»
Λευκωσιατης  |  23:14

Αναστασιάδης: Απειλή στην Αν. Μεσόγειο η συμπεριφορά της Τουρκίας

«Πέραν της Ντάλια, είναι και ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου στη φωτογραφία, ο κύριος που τοκκάρει με ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  14:49

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση