ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συμμαχία:Αναστασιάδης, Μαλάς, Νικόλας συνεργοί της οικονομικής καταστροφής

Είναι μέρος του προβλήματος και σίγουρα δε μπορούν να βοηθήσουν στη λύση του λέει ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών

Newsroom K

Δριμεία επίθεση άνοιξε η Συμμαχία Πολιτών στους τρεις ανθυποψήφιούς του Γιώργου Λιλλήκα, Νίκο Αναστασιάδη, Σταύρο Μαλά και Νικόλα Παπαδόπουλο για την κατάσταση στην οικονομία, χαρακτηρίζοντάς τους ως συνεργούς της οικονομικής καταστροφής. Όπως επεσημαίνεται, οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία, είναι ο καθένας για διαφορετικό λόγο μέρος του προβλήματος και δε μπορούν να βοηθήσουν στη λύση του.

Ο εκπρόσωπος του Προέδρου Αναστασιάδη που πήγε απροετοίμαστος στο Γιούρογρουπ και αποδέχθηκε να κουρευτούν, κοινώς να ληστέψουν τις καταθέσεις, τους κόπους και τα όνειρα των πολιτών, σήμερα πανηγυρίζει για μια δήθεν ανάκαμψη της οικονομίας. Αφού πρώτα γονάτισαν τα νοικοκυριά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Από το κάδρο των επικρίσεων δεν έλειψε και ο Σταύρος Μαλάς επισημαίνοντας  πως εν τη διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ, "οδηγηθήκαμε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και προσκλήθηκε η Τρόικα".

Αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωσή της η Συμμαχία Πολιτών, στον Νικόλα Παπαδόπουλο που στήριξε την υποψηφιότητα Χριστόφια και όπως δήλωσε πρόσφατα σε εκπομπή, ψήφισε και στήριξε τον Νίκο Αναστασιάδη.

"Το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι ότι και οι τρεις πιο πάνω υποψήφιοι ήταν και είναι συνεργοί της οικονομικής καταστροφής της Κύπρου και του λαού μας".

"Αντίθετα ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Γιώργος Λιλλήκας, όταν υπέβαλλε υποψηφιότητα ο Δημήτρης Χριστόφιας, υπέβαλλε με προσωπικό κόστος την παραίτηση τους από την Υπουργική θέση.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Γιώργος Λιλλήκας, το 2013 ήταν υποψήφιος απέναντι στον Νίκο Αναστασιάδη και κατάφερε το εκπληκτικό αποτέλεσμα του 25%.

Οι πολίτες γνωρίζουν ότι αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα, είναι μέρος του προβλήματος και σίγουρα δεν μπορούν και δεν θα μπορέσουν να αποτελέσουν τη λύση του" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Εκτός διαπραγματευτικής ομάδας για Κυπριακό το ΑΚΕΛ

«Προς Ανώνυμο (φόβος γνώμης??): Αυτό μας καίει, ότι έχει λόγο η αντιπολίτευση, όσο μικρή και να είναι? ...»
Yiannos  |  10:11

#PoliticsBlog Η σύσκεψη στο Προεδρικό, η Λουτ και οι απώλειες

«Και ξαφνικά ο Πρόεδρος σταμάτησε να είναι Healthy… Και για σας! Που όλο αυτό τον καιρό τον στηρίζατε ...»
Yiannos  |  10:03

Εκτός διαπραγματευτικής ομάδας για Κυπριακό το ΑΚΕΛ

«Στην Κύπρο ψηφίζουμε κυβέρνηση με δημοκρατικές διαδικασίες εκλογών και πλειοψηφία, για να κυβερνάει ...»
Ανώνυμος  |  22:52

Εντοπίστηκαν 40 μετανάστες στην περιοχή του Κάτω Πύργου

«Στείλετε πίσω όλους αυτούς που αποδεδειγμένα είναι ψεύτες και εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς. Και αυ ...»
ΑΚΑ  |  09:49

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση