ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνάντηση ΥΠΑΜ και Δημάρχου Λάρνακας για θέματα του Δήμου

Ο κ. Βύρας είπε ότι «θέλουμε την υποστήριξη του Υπουργείου Άμυνας εκεί όπου χρειάζεται αλλά και οποιωνδήποτε άλλων Τμημάτων και Υπηρεσιών»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Θέματα που άπτονται του Υπουργείου Αμυνας και σχετίζονται με τον Δήμο Λάρνακας συζήτησαν κατά τη διάρκεια συνάντησης τους οι Σάββας Αγγελίδης και Ανδρέας Βύρας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Δημοτικό Μέγαρο Λάρνακας συμμετείχαν επίσης ο Διοικητής του ΚΣΕΔ, ο Δημοτικός Γραμματέας και λειτουργοί του Δήμου και του Υπουργείου Αμυνας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας ευχαρίστησε τον Υπουργό για την επίσκεψη του κατά τη διάρκεια της οποίας όπως είπε «θα συζητήσουμε θέματα που άπτονται του Υπουργείου Άμυνας όπως το θέμα της ύπαρξης διάφορων στρατοπέδων στην πόλη. Ταυτόχρονα θα αναλύσουμε και θα εξηγήσουμε στον Υπουργό τη στρατηγική της πόλης για τη Γαλάζια Ανάπτυξη και τη διεκδίκηση εκ μέρους του Δήμου Λάρνακας και όχι μόνο, του προγράμματος MaritecX το οποίο είναι σημαντικό και θα φέρει ζωή στην πόλη μας».

Ο κ. Βύρας είπε ακόμα ότι «θέλουμε την υποστήριξη του Υπουργείου Άμυνας εκεί όπου χρειάζεται αλλά και οποιωνδήποτε άλλων Τμημάτων και Υπηρεσιών οι οποίες έχουν άμεση σχέση με το Υπουργείο Άμυνας».

Από την πλευρά του ο Υπουργός Αμυνας Σάββας Αγγελίδης εξέφρασε ικανοποίηση για την παρουσία του στον Δήμο Λάρνακας για να συζητήσουμε όπως είπε «ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Λάρνακας και φυσικά ενδιαφέρουν και το Υπουργείο Άμυνας. Η φιλοξενία που γίνεται τόσα χρόνια στο ΚΕΝ Λάρνακας θα ανταποδοθεί σήμερα από το Δήμαρχο Λάρνακας και είμαι βέβαιος ότι θα ακούσουμε πολύ ενδιαφέροντα ζητήματα που σχετίζονται με τη Γαλάζια Πολιτική».

Ο κ Αγγελίδης σημείωσε ότι στη συνάντηση «θα παρουσιάσουμε τον προγραμματισμό του Υπουργείου Άμυνας σε σχέση με το Δήμο Λάρνακας» ενώ εξέφρασε ετοιμότητα να απαντήσει σε «οποιαδήποτε ερωτήματα προκύπτουν για να συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία που υπάρχει. Σίγουρα θα είμαστε αρωγοί στο έργο που επιτελεί ο Δήμος Λάρνακας».

Ερωτηθείς κατά πόσον τίθεται θέμα μετακίνησης των στρατοπέδων που υπάρχουν στη Λάρνακα, ο Υπουργός απάντησε ότι με τον Δήμαρχο «θα συζητήσουμε διάφορα ζητήματα και στο πλαίσιο της συζήτησης θα προκύψει και αυτό το θέμα. Δεν είμαι σε θέση να σας πως τώρα ποιες είναι οι αποφάσεις του Υπουργείου, αλλά θα τα δούμε όλα με ένα θετικό φακό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Οι εμετοί, τα ξερατά και πιθανές θεραπείες

«η τάση προς εμετό μπορεί να προκλήθηκε απο το βούρκο στον οποίο κυλιέται ο Γενικός Εισαγγελέας »
leoegotora  |  12:54

Λιλλήκας προς Χαμπιαούρη: Θα καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό του υπ. Παιδείας

«Για να καταψηφίσει το νόμο δε πρέπει να έχει και βουλευτές; »
LEOEGOTORA  |  12:51

Προμήνυμα διεξόδου η επαναφορά του συνδικαλιστικού χρόνου

«Εφόσον είναι αναμεμιγμένο το ΑΚΕΛ, λύση δεν θα υπάρξει!!! »
knak  |  09:06

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«....και εσυ ζοπποβορτε κυπριακε λαε πληρωνε φορους!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:43

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση