ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θεοχάρους: Ο Συλλούρης δεν θα ατιμάσει την προσωπική του ιστορία

Απαντά στη φημολογία που θέλει τον Πρόεδρο της Βουλής να στηρίζει Αναστασιάδη και καταγγέλλει Προεδρικό ΔΗΣΥ για προσπάθειες διάλυσης της Αλληλεγγύης

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν σε συνέντευξή της στην «Κ» την Κυριακή που πέρασε η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους εξαπολύοντας δριμεία επίθεση προς ΔΗΣΥ και Προεδρικό και καταγγέλλοντας προσπάθειες δολιοφθοράς στην Αλληλεγγύη. Μιλώντας για την είδηση που θέλει το κόμμα να διχάζεται με τους μισούς να στηρίζουν Νικόλα Παπαδόπουλο και τους άλλους μισούς Νίκο Αναστασιάδη η ίδια ανέφερε πως τα στελέχη τα οποία φέρεται να αποχώρησαν στηρίζοντας Νίκο Αναστασιάδη «είναι ενεργά μέλη του Συναγερμού και πιο πολλοί διετέλεσαν μέλη του ΕΥΡΩΚΟ αλλά ουδέποτε εντάχθηκαν στην Αλληλεγγύη».

Η ίδια ανέφερε πως οι πλείστοι πρώην συναγερμικοί που τώρα ανήκουν στην Αλλλεγγύη « εκλήθησαν σε φαγοπότια και ιδιωτικές συναντήσεις, όπου οι γνωστοί «ιθύνοντες» προσπάθησαν να τους επαναφέρουν στον «σωστό δρόμο», με νουθεσίες, υποσχέσεις και απειλές» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. 

«Γνωρίζετε ότι σε όλους τους ευένδοτους που έσκισαν τις κομματικές τους ταυτότητες πλειστάκις στα γραφεία του συναγερμού, εδόθησαν υποσχέσεις για άμεση διευθέτηση των αιτημάτων και δεήσεων τους. «Κράτος ασυστόλων και στημένων ρόλων» για να παραφράσω λίγο τον Σαββόπουλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καμιά δεκαπενταριά
Όπως επεσήμανε τα πρόσωπα που αποχώρησαν ήταν «καμιά δεκαπενταριά, όλοι κι όλοι, ναι είχαν κάποια εμπλοκή, 4 ήσαν υποψήφιοι βουλευτές ή υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που απέτυχαν οικτρά, αλλά πέραν αυτών ουδείς είχε οιανδήποτε ανάμειξη».
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως έδωσε απαντήσεις για τη φημολογία που θέλει τον Δημήτρη Συλλούρη να εργάζεται υπογείως για την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη σημειώνοντας πως ο Πρόεδρος της Βουλής δεν θα ατιμάσει την προσωπική του ιστορία.
«Ο Συλλούρης παραμένει πιστός στις αρχές και τις αξίες μας και δεν θα ατιμάσει την προσωπική του ιστορία. Αν εσείς έχετε άλλες πληροφορίες, ηλικίαν έχει αυτόν ερωτήσετε. Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω κανέναν που δρα υπογείως, αυτό το κάνουν μόνο οι ασπάλακες, και ο Δημήτρης πάντα έχει το θάρρος να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του. Συνεπώς πιστεύω ότι και τούτο είναι μια ραδιουργία του βαθέως ανανικού αλλά ξεδοντιασμένου κράτους» σημείωσε η κα Θεοχάρους.
Πάντως, ο ΔΗΣΥ και το Προεδρικό, μέχρι στιγμής δεν απάντησαν στις σφοδρές καταγγελίες της κας Θεοχάρους περί προσπαθειών δολιοφθοράς της Αλληλεγγύης.

Πολιτικός Πολιτισμός από Μαλά
Αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της εξήρε τη στάση του υποψηφίου της Αριστεράς Σταύρου Μαλά καθ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής. «Θέλω να συγχαρώ τον Σταύρο Μαλά για το ήθος που επιδεικνύει σ αυτόν τον αγώνα και για τον πολιτικό πολιτισμό που διδάσκει» σημείωσε εγείροντας ήδη ερωτήματα στα πολιτικά πηγαδάκια για το πώς θα κινηθεί η Αλληλεγγύη σε ένα ενδεχόμενο δεύτερου γύρου μεταξύ Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Σχόλια αναγνωστών

Εκφράζει λύπη το ΑΚΕΛ για τις δηλώσεις Καμμένου

«Για τις προχθεσινές ΄΄ομορφες` δηλώσεις του Ακκιντζί δεν έχετε να πείτε τίποτε ρε κομμουνιστικό κόμμα ...»
knak  |  11:58

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια αντικατοχική εκδήλωση της Πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα

«Ένας αποτυχημένος πολιτικός που έγινε και πρέσβης!!! »
knak  |  11:56

Στις 23 Ιουλίου στα κατεχόμενα ο Τούρκος ΥΠΕΞ

«O μάστρος του σκακιού ήρθε να μετακινήσει το πιόνι που ως γνωστό τα πιόνια δεν έχουν ούτε νου ούτε και ...»
knak  |  11:54

ΕΛΚ: Νέες παραιτήσεις και εν τέλει εκλογές για το «γλωσσάρι»

«Πολύ θα ήθελα τη συγγραφέα του γλωσσαρίου να μας πει πως πρέπει να ονομάζουμε την 20ή Ιουλίου. »
knak  |  11:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση