ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:51
 

Ξεκινά περιοδείες στις επαρχίες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Μαζί με Υπουργούς και Γενικών Διευθυντών Υπουργείων για παρακαλούθηση εκτέλεσης έργων

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Περιοδείες σε όλες τις επαρχίες για να παρακολουθήσει την εκτέλεση προγραμματισμένων έργων θα πραγματοποιήσει τις επόμενες εβδομάδες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος προήδρευσε υπηρεσιακής σύσκεψης στο Προεδρικό στην παρουσία Υπουργών καθώς και Γενικών Διευθυντών Υπουργείων.

Μιλώντας μετά από τις συναντήσεις που είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με τους πολιτικούς αρχηγούς του ΑΚΕΛ, της Συμμαχίας Πολιτών και του ΕΛΑΜ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη μετάβαση αριθμού Υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο, είπε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στο να δει να υλοποιούνται έργα, τα οποία επιτρέπει η σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας.

Πρόσθεσε πως μετά την ανάκτηση της οικονομικής ανεξαρτησίας μας τελειώνοντας με το μνημόνιο, έχουν δημιουργηθεί περιθώρια μέσα από τη σωστή δημοσιονομική πολιτική και τώρα με προγραμματισμό, με σύνεση εκτελούνται σε όλη την Κύπρο κάποια έργα.

«Είναι επίσης κοινή ομολογία ότι, δυστυχώς, συχνά, διαδικασίες, γραφειοκρατικά προβλήματα καθυστερούν κάποια έργα. Ο Πρόεδρος θέλοντας να φανεί και στην πράξη ότι τα όσα ήταν στο πρόγραμμα του συνειδητά είναι πολιτική που θα εφαρμοστεί, θα επαναλάβει τις επόμενες βδομάδες και μήνες περιοδείες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου για να παρακολουθήσει την εκτέλεση των προγραμματισμένων έργων», είπε.

Ο κ. Προδρόμου ανέφερε πως γίνονται αυτές τις μέρες συσκέψεις με Υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για να καταγραφεί ακριβώς η πρόοδος, πού υπάρχει καθυστέρηση, πού πρέπει να γίνουν ενέργειες ώστε να ολοκληρώνονται τα έργα που περιμένουν οι πόλεις, οι κοινότητες, οι πολίτες, η κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Χλωρακιώτης: Από τη ΣΠΕ Στροβόλου τα δάνειά μου των 18 εκατ. ευρώ (Live)

«το ότι σεν είσαι στην φυλακή είναι το πρόβλημα αυτού του τόπου....»
Αρμαγεδών  |  13:09

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Εκείνος ο υπουργός έκανε και άλλουσ φόνους. Π.χ. στον συναγωνιστή του Στεφανίδη, κλπ. Γι` αυτόν να ...»
CGA  |  08:29

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«Το άρθρο συνεχίζει: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αιτήματα της έρευνας είναι η εντύπωση που υπάρχει ότι ...»
Yiannos  |  10:42

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ Stockwatch: Διολίσθηση στους 5 από τους 6 δείκτες διακυβέρνησης για το 2017, δείχνουν ...»
Yiannos  |  10:38

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση