ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χριστοδουλίδης: Παρουσιάζουν δηλώσεις με τον τρόπο που θέλουν

Θεωρούμε ξαφνικά όλοι ότι έχουμε μαγικές λύσεις και τις σερβίρουμε στον κυπριακό λαό δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές, συμπλήρωσε

Newsroom K

Για τη σημασία της τριμερούς συνάντησης Κύπρου – Ελλάδας – Ιορδανίας που πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του το πρωί στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, τόνισε πως «είναι σημαντικό ότι η κυβέρνηση κατάφερε μέσα σε μια πενταετία να γίνουν οι τριμερείς ρουτίνα, λόγω της συχνότητας που γίνονται. Σε αυτή την περίπτωση είναι η πρώτη συνάντηση που γίνεται σε επίπεδο αρχηγών κυβερνήσεων, ανάμεσα στην Κυπριακή Δημοκρατία και την Ιορδανία και είναι από αυτή την άποψη που είναι και ιστορικής σημασίας. Όλοι αντιλαμβάνονται την ιστορική σημασία της και τώρα που είναι και προεκλογική εκστρατεία, οφείλω να αναφέρω ότι αναμένω να χαιρετιστεί από όλους».

Ερωτηθείς για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ευρωβουλευτής, Νεοκλής Συλικιώτης, για τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ενέργεια και το Ισραήλ, σημείωσε πως «δεν θα ακολουθήσω το παράδειγμα του κ. Συλικιώτη που ενόψει εκλογών του αρέσει να τα μηδενίζει όλα. Θα μας κρίνει τον καθένα ο κυπριακός λαός. Επί της ουσίας για τις διαπραγματεύσεις για το τεμάχιο 12, αν η εισήγηση του κ. Συλικιώτη είναι να πουλήσουμε απλά για να πουλήσουμε, να βγει δημόσια να το πει. Εμείς διαπραγματευόμαστε στη βάση του πως εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του κυπριακού λαού».

Την ίδια στιγμή, ο κ. Χριστοδουλίδης έκανε αναφορά και στις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Κ», λέγοντας πως «ούτε υπήρχε θέμα. Επειδή είναι προεκλογική εκστρατεία υπάρχει έλλειψη επιχειρημάτων, έλλειψη θέσεων, επιχειρώντας να παρουσιάσουν κάποιες δηλώσεις με τον τρόπο που θέλουν να τις παρουσιάζουν ευελπιστώντας ότι θα χτυπήσουν προεκλογικά ανθυποψηφίους τους. Είμαστε στο 2018. Αν θέλουμε ο κόσμος να μας παρακολουθεί, θέλει να ακούσει θέσεις και επιχειρήματα».

«Στο θέμα των ΜΕΔ ακούμε όλες αυτές τις προτάσεις. Αν δουλέψουμε για να συνεχιστεί η ανάπτυξη της οικονομίας, τότε θα αυξηθούν και οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας και θα μειωθούν και τα ΜΕΔ. Είναι απλά τα πράγματα στην οικονομία. Θεωρούμε ξαφνικά όλοι ότι έχουμε μαγικές λύσεις και τις σερβίρουμε στον κυπριακό λαό, δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές. Το μόνο που σημαίνει αυτό είναι ότι υποτιμούμε τον κυπριακό λαό», σημείωσε ο κ. Χριστοδουλίδης.

«Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση η οποία στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα. Δεν έχουμε ακούσει πρόταση που να συζητηθεί ή και να προσφέρει λύσεις» κατέληξε ο κ. Χριστοδουλίδης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

«Ας πάμε στο λαό» δήλωσε για τη βουλευτική έδρα της Λεμεσού o Αβέρωφ

«Οριζόντια ψήφος τώρα. Τέρμα στην κομματοκρατία »
Ευάγγελος Αναστασιάδης  |  17:17

Ανοικτή επιστολή Χριστόφια προς Πρόεδρο Αναστασιάδη

«Τώρα θα αρχίσουν τα αλαλάζοντα τύμπανα και οι γκρανκάσες της ακροδεξιάς και του ούτω καλούμενου ενδιάμεσου ...»
Ai Em  |  10:42

Ανοικτή επιστολή Χριστόφια προς Πρόεδρο Αναστασιάδη

«Όλα τα ψυχολογικά αυτού του ανθρώπου εμπεριέχονται στην τελευταία του πρόταση "Υ.Γ.: Επιφυλάσσω στον ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:26

«Ας πάμε στο λαό» δήλωσε για τη βουλευτική έδρα της Λεμεσού o Αβέρωφ

«Οριζόντια ψήφος τώρα. Τέρμα στην κομματοκρατία »
Αλέξης  |  13:02

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση